Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

castor 

všechny recenze uživatele

Dostalo se ke mně několik recenzí, které slibovaly velmi slušný akční zážitek, nicméně flashbacky protkaný snímek přináší jen průměrné, leč sympatické vyprávění o jednom pohádkovém dědictví, na které si ostří nejeden zloduch. Jistý Nerio Winch byl totiž veleuznávaným obchodníkem, zakladatelem a hlavním akcionářem jedné gigantické firmy. Byl.. Jeho smrt je zahalena tajemstvím a mediálním třeskem, protože údajně zemřel bez dědice. Jenže to by starý vlk Nerio nemohl skrývat letité tajemství o adopci bosenského chlapečka Larga. Světoběžník Largo to tak bude mít nesmírně těžké, přestože mu jde více o pomstu než-li o nesmírné bohatství. Na Evropu rozhodně nadprůměr, jinak ale svěží šedesátka s chytrým scénářem, zbytečnými zvraty a bez zapamatováníhodných momentů. Nenadchne, nenaštve. Cesta za pomstou je navíc dlážděna solidními hereckými výkony, našince potěší velmi příjemný Karel Roden. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Už od pohledu, že je to francouzský, jsme věděl, že to bude stará dobrá akcička, která mi rozproudí krev. Ono to totiž v sobě má od Bournea něco, od Bonda něco a možná i od Cranku něco. Adoptovaný synek zdědí po smrti otce velkou firmu. Ale na její vedení mají zálusk i jiní. Klasický příběh, který není na vejvyšší úrovni, ale rozhodně se na to dá koukat a v konečné fázi nezklame. Velmi příjemným faktorem mi přišlo to cestování. Podívali jsme se do Brazílie, Chorvatska, což mi připadalo obzvlášť pěkné, nebo do Hong Kongu. Jinak akce mohlo být trošku víc, ale ta co tam byla mě pěkně pobavila. Je to takovej pohodovej thriller, kterej mě ve více procentech překvapil. 70%. ()

Reklama

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Pri natáčaní síce behala realita po opačnej strane Zeme, avšak snímok ako taký je veľmi zručne natočený. Zápletka nie je najhoršia, možno len priveľa konšpirácie na môj vkus. V zhrnutí ide o nadpriemerný thriller s vynikajúcou kamerou, kde nájdete momenty skvelé (súboj na streche) i vyložene trapné (vysvetľovanie členom správnej rady nadnárodného koncernu čo sú to akcie na doručiteľa). Našťastie svetlé momenty svojou kvalitou zatienia nelogickosti, a tak hodnotím 3,5*. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 25 minut. Když se dívám na jinou podobnou sračku, tak si aspoň projedu zbytek filmu zrychleně, abych věděl, jak to dopadlo. U Largo Winch to ale není ani potřeba, stejně každý po deseti minutách ví, jak to všechno dopadne. Zajímavé, když po 5ti minutách netuší divák ani ň. Sled lhostejně podaných informací a scén nás provedl asi čtvrtinou zeměkoule. Všechno absolutně zbytečné. Potom neskutečně dementní představení hlavního hrdiny. Nějaký akční scény, které musely být tak příšerně natočené, že se daly jen příšerně sestříhat, aby to zakrylo jejich mizernou kvalitu. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Miliardář Nerio Winch umírá a jeho legitimní dědic Largo se musí k ke svému majetku doslova prorvat, neb se zdá, že celý svět se proti němu spiknul, takže ho neustále někdo honí, střílí po něm, ohrožuje ho nožem a nesmyslnými obviněními. Téměř celý film je tak jedna dlouhá honička ve které se mluví více jazyky, než průměrný člověk může znát. V malé roli Karel Roden. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Film je založený hlavne na prvých dvoch dieloch rovnomennej komiksovej série. (m.a.t.o.)
  • Práva na film o Largovi Winchovi boli po prvýkrát predané pred vyše 20 rokmi producentovi Sergeovi Silbermanovi. Ten mal ambíciu vytvoriť sériu, ktorá by konkurovala Jamesovi Bondovi. Silberman však zomrel ešte predtým, ako vôbec začal s prípravami na projekt. (m.a.t.o.)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama