Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Takže.Máme tady chlápka,který se vypracoval na jednoho z nejbohatších lidí světa.Proč by se tedy jeho syn nemohl vypracovat na jednoho z nejlepších Jamesů Bondů světa,chtělo by se říci,vždyť má tu šikovnost zkrátka v genech ,chlapec. Což se ukáže nebýt tak docela pravdou,poněvadž jest adoptovaný.Naštěstí z Bosenského sirotčince,známého též jako"líheň agentů". ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 25 minut. Když se dívám na jinou podobnou sračku, tak si aspoň projedu zbytek filmu zrychleně, abych věděl, jak to dopadlo. U Largo Winch to ale není ani potřeba, stejně každý po deseti minutách ví, jak to všechno dopadne. Zajímavé, když po 5ti minutách netuší divák ani ň. Sled lhostejně podaných informací a scén nás provedl asi čtvrtinou zeměkoule. Všechno absolutně zbytečné. Potom neskutečně dementní představení hlavního hrdiny. Nějaký akční scény, které musely být tak příšerně natočené, že se daly jen příšerně sestříhat, aby to zakrylo jejich mizernou kvalitu. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zírám. Nečekal jsem nic extra, ale dostal jsem solidní dobrodružný thriller(ek) s několika povedenými akčními scénami, svižnou atmosférou, hezky barevnou kamerou, Desplatovou našlapanou hudbou, sympatickým hlavním hrdinou a navíc s Karlem Rodenem. Za pozornost stojí příběh, který sice není nijak komplikovaný ani překvapivý, ale je zručně podaný a i přes velké množství flashbacků velmi přehledně vyprávěný. Zabodoval také tím, že v něm nejde o záchranu světa nebo něco podobně heroistického, ale o "obyčejné" prachy. Čtyři čisté. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Už od pohledu, že je to francouzský, jsme věděl, že to bude stará dobrá akcička, která mi rozproudí krev. Ono to totiž v sobě má od Bournea něco, od Bonda něco a možná i od Cranku něco. Adoptovaný synek zdědí po smrti otce velkou firmu. Ale na její vedení mají zálusk i jiní. Klasický příběh, který není na vejvyšší úrovni, ale rozhodně se na to dá koukat a v konečné fázi nezklame. Velmi příjemným faktorem mi přišlo to cestování. Podívali jsme se do Brazílie, Chorvatska, což mi připadalo obzvlášť pěkné, nebo do Hong Kongu. Jinak akce mohlo být trošku víc, ale ta co tam byla mě pěkně pobavila. Je to takovej pohodovej thriller, kterej mě ve více procentech překvapil. 70%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční blbina z francouzské produkce. Sice se občas snaží tvářit jako promyšlený thriller se sofistikovanou zápletkou, ale díky tomu občas propadá do nelogických zmatků. Ale to nevadilo. Většinou to mělo švih, sympatické herectvo včetně prkenného hlavního hrdiny a celkem atraktivní exteriéry. Možná to mohlo být trošku kratší, ale čert to vem. Koukalo se na to hezky. 60% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sa o Larga (Tomer Sisley) starajú pestúnski rodičia z Chorvátska. V komikse to však bol manželský pár z Lichtenštajnska. Nerio Winch (Predrag Manojlovic) o sebe vo filme taktiež tvrdí, že pochádzal z veľmi chudobných pomerov. V komikse je to však úplne naopak, keďže jeho otec bol milionárom. Jednou z ďalších odchýliek od komiksu bolo aj Largovo uväznenie v Brazílii a nie v Turecku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama