Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som moc nečakal,a preto som nebol ani prekvapený.Francúzi vedia točiť dobré filmy,ale Largo Winch už taký vydarený nebol. Príbeh o chlapcovi , ktorého adoptuje miliardár preto,aby mu po smrti mohol zanechať dedičstvo.Už podla tržieb vidíme že film nebol moc úspešný ( Rozpočet $30,7milióna = Tržby Celosvetovo $16,923,028 ) Príbeh bol síce zaujímavý , obsahoval aj súboje,ale miestami som sa nudil. Largo Winch = 55 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dostalo se ke mně několik recenzí, které slibovaly velmi slušný akční zážitek, nicméně flashbacky protkaný snímek přináší jen průměrné, leč sympatické vyprávění o jednom pohádkovém dědictví, na které si ostří nejeden zloduch. Jistý Nerio Winch byl totiž veleuznávaným obchodníkem, zakladatelem a hlavním akcionářem jedné gigantické firmy. Byl.. Jeho smrt je zahalena tajemstvím a mediálním třeskem, protože údajně zemřel bez dědice. Jenže to by starý vlk Nerio nemohl skrývat letité tajemství o adopci bosenského chlapečka Larga. Světoběžník Largo to tak bude mít nesmírně těžké, přestože mu jde více o pomstu než-li o nesmírné bohatství. Na Evropu rozhodně nadprůměr, jinak ale svěží šedesátka s chytrým scénářem, zbytečnými zvraty a bez zapamatováníhodných momentů. Nenadchne, nenaštve. Cesta za pomstou je navíc dlážděna solidními hereckými výkony, našince potěší velmi příjemný Karel Roden. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Takže.Máme tady chlápka,který se vypracoval na jednoho z nejbohatších lidí světa.Proč by se tedy jeho syn nemohl vypracovat na jednoho z nejlepších Jamesů Bondů světa,chtělo by se říci,vždyť má tu šikovnost zkrátka v genech ,chlapec. Což se ukáže nebýt tak docela pravdou,poněvadž jest adoptovaný.Naštěstí z Bosenského sirotčince,známého též jako"líheň agentů". ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Je to přesně na pomezí 3* a 4* hvězd, přičemž jinak příjemný celkový dojem mi kazila hlavně roztříštěnost a zbytečná překombinovanost děje. Myslím, že kdyby se film natočil přímočařeji nebo se flashbacky šikovněji zakombinovaly do příběhu, šlapalo by to líp. To, že ani nejdou chronologicky, přehlednosti zrovna nepřidává. To je ale ke kritice všechno. Oceňuju i hudební doprovod a sympaťáka v hlavní roli a pak taky samosebou Rodena, jako obvykle perfektního. Dokonce to párkrát má i slušně emoční náboj a na lokace přímořského venkova se hezky kouká, nepřekládaná chorvatština je další palec nahoru. Akce v klasicky francouzském stylu, podaná v klasicky zašmodrchané formě. 65% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Už od pohledu, že je to francouzský, jsme věděl, že to bude stará dobrá akcička, která mi rozproudí krev. Ono to totiž v sobě má od Bournea něco, od Bonda něco a možná i od Cranku něco. Adoptovaný synek zdědí po smrti otce velkou firmu. Ale na její vedení mají zálusk i jiní. Klasický příběh, který není na vejvyšší úrovni, ale rozhodně se na to dá koukat a v konečné fázi nezklame. Velmi příjemným faktorem mi přišlo to cestování. Podívali jsme se do Brazílie, Chorvatska, což mi připadalo obzvlášť pěkné, nebo do Hong Kongu. Jinak akce mohlo být trošku víc, ale ta co tam byla mě pěkně pobavila. Je to takovej pohodovej thriller, kterej mě ve více procentech překvapil. 70%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)
  • Tento film vznikl na základě románů a komiksu, jejichž autorem je Jean Van Hamme. (claudel)

Reklama

Reklama