Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

jondoe 

všechny recenze uživatele

Je pravda ze film ma vela hluchych miest a zo zaciatku mi prislo ze scenar nevie ktorym smerom sa ma uberat. Prva polovica ma moc nebavila, druha polovica bola ovela lepsia da sa povedat ze ma celkom bavila. Ocakavany zaver a pointa filmu ma vobec neprekvapili. Myslim ze tri hviezdicky si tato mysteriozna romanticka drama zasluzi. Anna Hathaway bola vyborna. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $292,437Tržby Celosvetovo $5,775,956Tržby za predaj DVD v USA $4,863,076 //počet predaných kusov 275,315║ Napätie a dusná atmosféra v komorne skľučujúcom príbehu staviacom na výborných výkonoch hercoch(Hathaway, Wilson, Morse), kde nie je žiadne záchytné miesto pre diváka aby si mohol zrovnať čo je realita a čo nie, takže do samotného záveru je človek na vážkach, slušná práca. /70%/ ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nene, horor to teda určitě nebyl. To už byste mohli nazvat hororem třeba Město andělů nebo Ducha. Jde vidět, že nic moc nového už nikdo neumí vymyslet. Jo, přibližně v půlce filmu mi došlo, jak to skončí. To už bych rači uklouzl na škváře a rozedřel si kolena a ruce, než abych se na to kouknul znovu. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála případů, kdy jsem díky chybnému označení na csfd dostal více než sem čekal. Člověk pořád čeká na mysteriozní část a nakonec se z toho vyklube krásný romantický film, který zahřeje na duši i na srdci. Domnívám se ale, že pokud bych k tomu hned od začátku přistupoval jako k romanticko-mysterioznímu filmu, hodnocení by bylo nižší. Takováto věc vás donutí aspon na chvíli popřemýšlet o tom zda je správné škatulkovat filmy do žánrů a taky jestli se vyplatí číst komentáře a názory ještě před shlédnutím filmu.... ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

První polovina docela ujde, ale pak?! Rutinní, obehrané, nudné aneb tak dlouho se chodí s Shyamalanem do kina, až se pointa utrhne. Moc by mě zajímalo, jak dlouho ještě hodlají páni producenti zkoušet naši trpělivost. Krom „vypůjčeného“ KNOW HOW jsou Passengers víceméně jen předpisově unylá habaďůra… Anne Hathaway je kočka, o tom žádná. A je každopádně moc fajn vědět, že na onom světě můžeme v poklidu usrkávat kávičku Starbucks a souložit dle libosti, ale myslím, že o tomhle ten film až tak moc nebyl a méně tolerantnímu divákovi by to mohlo docela vadit. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Když Claire (Anne Hathaway) poprvé navštíví Erika (Patrick Wilson), řekne jí, že pracuje v makléřské firmě Kahane-Drake. Kahane a Drake jsou výkonní producenti tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama