Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla ukázka další jedné americko-izraelské provokace. Hitlerův ďábelský plán na vytroření vlkodlačí ženy.......Takže už máme na Světě vedle Satana, ďábla Hitlera, který chce za každou cenu ovládnout svět.......trapárna. Kdyby místo svastiky měl ve znaku krtka a nejmenoval se Hitler, ale třeba Rob Zombie, byl by strašákem světa krtek a Rob Zombie. Tohle dvouminutové perverzní heilování je ukázka americké inteligence. Bravo! To si zaslouží potlesk. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Rothovým Thanksgivingday to není tak nápadité a těží to hodně z toho, že v něm jsou vidět pěkný holky včetně Zombieho skutečné ženy Sheri Moon. I režijně to zaostává za Rothovým trailerem k neexistujícímu filmu, ale i tady je na místě litovat, že se trailer nedočkal realizace. Bylo by zajímavé jak by si oba případné projekty ve výsledku vedly. Takhle je ten Rothův trailer propracovanější, zajímavější a o třídu lepší než Zombieho nářez. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Fantazii se meze nekladou. Ovšem v případě pana Rob Zombie mám vážné důvody pochybovat o jeho zdraví. Už z dvouminutového traileru bych se nebál odhadnout, jak by tahle blbost byla bývala vypadala, kdyby byla bývala byla vypuštěna ve stopáži o hodinu a nějaké drobné delší. Kdyby ovšem neplatí ve filmu a ani v životě, takže dám takovou malou * za Nicolas Cage, který dnes sáhne úplně po všem, co se mu připlete pod ruky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že fiktivní trailer na brakový film by se mohl Zombiemu podařit lépe než jeho celovečeráky, ve kterých mi silně vadí roztěkaná a zoomující kamera. Což o to, bylo to vcelku zábavné, ovšem poté, co jsem viděl podobné krátkometrážní kousky například od Rodrigueze nebo Stillera (Tropic Thunder), nemůžu hodnotit jinak než průměrně. Na traileru k neexistujícímu filmu by nemělo být poznat, že je to trailer na neexistující film, tady mi to ale přišlo až příliš okaté. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo o další realizaci fiktivních trailerů projektu Grindhouse, fandil bych v první řadě Zombieho nedepilované WEREWOLF WOMEN. SS desing, do latexu oděné nacistky, Udo Kier se zdviženou pravicí, samopalem se ohánějící vlkodlačice and Nicolas Cage as Fun Manchu…………….to vše vedené výstřední rukou Roba Zombieho - zatím si necháme zdát . ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama