Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

akisha 

všechny recenze uživatele

Koho by sakra neděsila parta nemytých mexikánců s vizáží Dannyho Treja, co pořádá krvavé rituály s nebohými turisty? Zde se mi opět potvrdilo, že nezáleží na míře "brutálnosti" spíš než na tom, jak je ta brutálnost podaná. A tady to bylo nadmíru nepříjemné, dokonce mě z ní i přešla chuť na oběd. Prostředí mexického zapadákova využito na jedničku z hvězdičkou. Mezi herci ovšem nic výjimečného, titulková konečná píseň byla hezká. Ale kam se poděl Samvěd Křepelka?! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ed sa spolu s dvomi kamarátmi vyberá na výlet do Mexika. Chcú sa naplno odreagovať a poriadne si užiť. Ed však o radovánky s ľahkými ženami nestojí a uprednostňuje skôr kľud. V bare sa zoznamuje s atraktívnou čašníčkou Valériou, ktorej venuje všetok voľný čas. Jedného večera sa všetci rozhodnú vyjsť do ulíc. Výlet plný zábavy sa po pár dňoch mení na krutý boj o život. Jeden z kamarátov je totiž unesený sektou obchodujúcou s drogami, zvanou Ala Majumi. Na čele voodoo sekty je Santillan. Diabol v ľudskej podobe, vyznávajúci krvavé rituály. Nakoľko Polícia nepodniká žiadne kroky na Philovu záchranu, Ed sa ho spolu s Henrym a Valériou pokúsia zachrániť. Úvod ako z veľkej "knihy" nastavil latku tohto filmu príliš vysoko. Fanúšikovia explotation a gore záberov si určite prídu na svoje. Následne hodinová nuda film zaradí do priemernej roviny. Záverečná dvadsať minútovka síce prebudí vaše zmysli, no akoby išlo skôr o akčný film, než horor. Škoda – 50%. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

60 % u tohoto filmu naprosto nechápu. Naivně jsem si myslel, že půjde o exploitation, ale nešlo. Moje chyba. Film byl, jaký byl a já mám za úkol ho tak i chápat. Když ale budu opravdu tolerantní, musím říct, že se jedná spíše o epizodu z nějakého kriminalistického mystery seriálu. Film navíc oplýval mnoha nerozumnými kroky, jako například pomoc americkému studentíkovi mexikánskou dívkou se životními zkušenostmi. Navíc, když viděla zavražděnou známou, prostě ani to jí neodradilo. Z amerického studentíka se stane Rambo atd., atd. Těch pár celkem stupidních gore scén prostě nemůže pozvednout tento filmek na dvě hvězdy ani náhodou. A když ještě přičtu dalšího studentíka, který se zamiloval do prostitutky... PS: Každý normální člověk by vzal nohy na ramena, jel zpátky do USA a uvědomil úřady až tam. A skutečně nikdo by mu to nemohl vyčítat. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Asi se mi nepodařilo zachytit umělecký záměr, jako jiným tady, ale upřímně řečeno, to co je tu vyzdvihováno mně osobně nepříjemně zaskočilo. Úvodní scéna byla nechutná, o tom žádná diskuse, ale pak se neuvěřitelně dlouho "budovala" atmosféra, která na mě vůbec nepůsobila. Hra s kamerou a různé efekty mě spíše otravovaly než oslnily a finále bylo uspěchané a nedodělané. Byl jsem hodně zklamán, opravdu hodně. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem více a po pravdě řečeno tento horor nepřináší nic nového. Přílišná počáteční brutalita je vystřídáná předlouhou pasáží ničeho. Následuje pokus o vytvoření a stupňování napětí spojený s dalšími násilnými vraždami. Každý, kdo viděl a obdivuje Pána prsenů, si musí říci, co tam proboha dělá Sean Astin? Vždyť se tam vůbec nehodí, jeho zařazení do žánru hororu je opravdu velmi nezdařilé! Finální akce celého filmu je dle mého názoru zfouknuta velmi lacino. Škoda, z námětu se dalo vytěžit více... 40% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama