Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel je divoká sedmnáctiletá dívka a matka to s ní nemá lehké. Pošle ji proto k babičce, kde platí přísná pravidla. V malé vesničce však vyjde najevo jedno velké tajemství, které je možná důvodem jejího chování... Sedmnáctiletá Rachel je dáreček k nezaplacení. Pije, zkouší drogy a je promiskuitní. Její matka Lily si s ní neví rady, a tak ji pošle do domu své matky Georgii, kam přísahala, že se sama nikdy nevrátí. Ta žije životem s jasně danými pravidly – Bůh je na prvním místě a těsně za ním je tvrdá práce. To samé vyžaduje od všech, kteří žijí u ní doma. Pro svou vnučku tedy zařídí práci sekretářky u doktora Simona Warda, místního veterináře, který neoficiálně léčí i lidi. Rachel s ním nejprve flirtuje, ale Simon ji odmítne. Stále chová nějaké city k její matce, se kterou kdysi chodil. Mezitím se Rachel skamarádí s Harlanem. Mladým chlapcem, který je mormon. Ten se Rachel svěří, že je stále panic a že si vezme dívku June, s kterou má domluvený sňatek. Rachel je rebelka, a když tohle slyší, začne jí Harlan lákat. Svede ho a poskytne mu orální sex. Harlan má takové výčitky svědomí, že spolu s Rachel jede za June a všechno jí řekne. Ta mu zakáže se s ní dále vídat a pověří své kamarádky z města, aby Rachel sledovaly. Rachel to štve, a tak jim jednoho dne řekne, že pokud jí budou nadále sledovat, zprzní všechny jejich kluky. Od té doby jí dají pokoj. Jednoho dne Rachel jen tak mezi řečí řekne Simonovi, že ji její nevlastní otec, Arnold, sexuálně zneužíval od jejích dvanácti let. Simon neváhá a prozradí to Georgii. To Rachel nečeká a tvrdí, že si vše vymyslela. Georgia zprávu i tak řekne své dceři, která je nejprve přesvědčená, že si Rachel vymýšlí. Přijede tedy za ní a snaží se zjistit pravdu. Později jí uvěří, začne pít a požádá o rozvod. To Arnold nechce nechat jen tak a za Lily přijede. Georgia ho okamžitě vyhání ze svého pozemku, ale Arnold odejde až pod hrozbou, že mu rozbije jeho nové, vysněné a milované ferrari. Rachel vidí, že její matka nedokáže unést pravdu, a proto řekne, že si celou věc vymyslela, aby zjistila, zda jí uvěří... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak asi nějak takhle: jako celek je to nehorázná blbost. Kromě toho, že jsou úplně všechny postavy totálně nesympatický, jsou taky dost podivně zahraný, ať už vezmu prkennou Loháňovou, mimořádně ošklivou Huffmanovou nebo Fondovou, která navíc už dávno ukázala, že je spíš než herečka aktivistická blbaňa (blíže viz google, hledání Jane Fonda + Support to North Vietnam + 1973). Co se týče tématu zneužívání LL v pozdním dětství - nebudu spoilerovat jestli vůbec bylo nebo ne - mi teda bylo naprosto ukradený. Vlastně jako všechno tady, včetně stupidních a průhledných pseudozápletek. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nejlepší byla Jane Fondová v roli panavačné Georgie, která musela mít za každou cenu poslední slovo a řídila se nejrůznějšími osobitými pravidly, na které měla zřejmě svůj vlastní patent a talent. Její pravidla jí ale trošku rozvrátí příjezd vnučky a dcery. Takhle to dopadne, když se neočekáváně střetnou tři generace žen, které jsou z jednoho těsta. Rozehraje se před námi komediální drama o neporozumění mezi dětmi a rodiči. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $19,103,072Tržby Celosvetovo $24,991,167Tržby za predaj DVD v USA $19,272,877 //počet predaných kusov 1,097,596║ Herecky slušne zahrané, len škoda že dej je statický, nevie sa nikam poriadne nasmerovať a keď už ukáže o čo skutočne vlastne ide, tak ten ľahký nádych humornosti vyznie dosť premrštený pre tému na akej bol dej v konečnom výsledku postavený. /40%/ ()

numi 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan dostala roli, o kterou si v Disneyovkách s přibívajícím věkem a velikostí košíčků dlouho říkala - femme fatale se sex-appealem Marilyn Monroe. Ve společnosti Felicity Huffman a Jane Fonda rozehrává chytrou a dramaticky dobře vystavěnou hru na kočku a myši, která umí pokládat neustále nové otázky a nedává odpovědi. V závěru Garry Marshall tlačil až moc na pilu, ale jinak jde o zatraceně koukatelný film, který absolutně postrádá hluchá místa. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +herečky tří generací, hudba, happy end -moc jsem se v jejich vztazích neorientoval/// Lindsay Lohan v žánru drama, není úplně nejhorší, ale je tady jasně vidět, že herečka první kategorie z ní zřejmě nebude. Občas má světlé chvilky a občas jsem i kroutil hlavou a moc jí její postavu nevěřil (možná je na vině víc scénář něž ona). Nejvíc se mi líbila vitální Jane Fonda, nejmíň pak Felicity Huffman. Jinak děj je hodně složitý, hlavně teda ty vztahy do kterých snad ani napoprvé nedokážete prniknout. Z úplného průměru to nahoru tahá špetka romatiky, humoru a závěr. A Naopak dramatické scény se mi nelíbili a ani mě nebavili./// Celkem 63%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Lindsay Lohan původně chtěla, aby její postava šla v úvodní scéně po cestě naboso, ale v době natáčení bylo takové vedero a cesta tak žhavá, že to nebylo možné. (HappySmile)
  • Felicity Huffman se tak vžila do své role Lilly, že při hádce s Carym Elwesem (Arnold) doopravdy rozbila přední sklo auta. (HappySmile)
  • Režisér Garry Marshall vlastnil práva na tento film deset let předtím, než se mu podařilo najít studio, které by bylo ochotné tento námět natočit. Snímek se tak stal filmem s nejmenším rozpočtem a nejkratším natáčením, na kterém Marshall dělal. (HappySmile)

Reklama

Reklama