Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (315)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Obecně mám problém se zpracováním, respektive s takovým tím populárně-kolotočářským feelingem celého filmu, kde protagonisti jsou tak k neuvěření pozitivní, že buď zatraceně přehrávají nebo berou drogy. Nebo obojí. Konec srandy ale nastává, když pochopíte, že informace, které vám dokument představuje, dávají smysl, ba co víc, prostě fungují. Věřím tomu, že člověk tímto tématem (duchovní a osobnostní rozvoj) nepolíbený si musí ťukat na hlavu, ale tak to prostě bude vždy - sytý hladovému nevěří. Jenže co když si všechna předkládaná tvrzení můžete lehce ověřit? Co když jsme jen loutky systému, cvičené opice společenského otroctví a nyní máme nástroj jak se z toho vymanit a začít si žit vlastní sen? Co když veškerá lidská činnost má i určitý duchovní, vesmírny, metafyzický a já nevím jaký ještě, aspekt? Možná, že je načase začít se dívat dál, než na špičku vlastního nosu hledat odpovědi na nefunkční otázky běžného života jinde, než kde dosud hledáme... ()

baribal 

všechny recenze uživatele

když ke mně přijde někdo a řekne mi tajemství, díky kterému budu štastny a bohatý, tak na to asi neco bude.. bude na tom neco podezreleho. Nejdriv reknu proc tento dokument shledávám naprosto neduveryhodnym. Pokud hovori "vypraveci" pred pozadim, ktere zobrazuje bohatstvi a mluvi o bohatstvi, neverim jim ani slovo. Citáty odříkané "tajemným" hlasem je něco, co mě rozesmívalo asi nejvíce, vysílání pozitivní energie do vesmíru bylo také silné kafe. Co filozof to jiný názor, tady jich je habaděj a já nevím jaké mohou být argumenty proti této teorii od jiných filozofů. Nejvíce mě bavil doktor - reverend - vizionář, to byla opravdu komická postava. Nikdo mi na začátku pořadu neřekl proč bych všem kdo zde vystupuje měl věřit. Tohle by byl vynikající námět na halloweenský díl simpsonových, jinak je to velký blaf. Na většinu zdejších tvrzení pro tuto teorii, jsem dokázal vymyslet protitvrzení. A to je pro mě hlavní důvod proč tomuhle dokumentu nevěřim ani uši mezi nosama.. nebo orábecně?? ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd, jednoznačně. Nezáleží na formě, ale na obsahu. K filmu jsem se dostal poměrně po dlouhé době - kdy už mám přečteno několik motivačních knih od takových velikánů jako je Dale Carnegie, Napoleon Hill, Og Mandino nebo Robert T. Kiyosaki - a to z jednoho prostého důvodu: kdysi když jsem viděl trailer v angličtině, tak jsem si myslel, že to je o něčem úplně jiném, o nějaké sektě nebo tak něco :) Nicméně mohu zodpovědně říci, že Tajemství obsahuje spoustu důležitých věcí a myslím, že je to dobrý začátek na cestě k úspěšnému osobnímu rozvoji. Neváhejte, stojí to za to! EDIT 20.5.2011 - myslím, že tři hvězdy naprosto stačí, přestože platí, co jsem napsal výše. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno k podobným věcem jako přináší tajemství bývám většinou skeptický, ale tento dokument na mě skutečně zapůsobil v dobrém slova slova smyslu. Secret je velmi zajímavý a já si myslím, že někomu může určitě pomoct a naopak někdo nad ním zlomí hůl, ale to už je každého věc.... 75%. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

27.3.2010 ~ Všechny velké osobnosti naší historie ho znali. Znali ho a uměli ho využít. I dnes jej mnozí znají a řídí se jím. A díky tomuto filmu jej poznáte i vy. Prozradíme vám tajemství..... A když zavoláte do pěti minut, obdržíte jednu sadu nožů zdarma! ~ Na rovinu - pustil jsem si to a čekal nějaký film. Zápletku, děj a finální vyřešení. Byl bych ochoten akceptovat jakoukoliv část normálně zamýšleného filmu a to jakkoliv blbou. To, co na mě vyvrhl tenhle snímek, jsem ale vážně nečekal. ~ Během úvodní minuty mi bylo jasné, že tady se alespoň dobrého filmu nedočkám, vše ukazovalo na další béčko z poddruhu béčkové béčko. Pak následovalo dalších devět minut nevěřícného zírání na to, co to sakra... pak vypnutí a smazání. Tohle ne. ~ Osobně jsem se s tím nikdy nesetkal, až doteď. Ale vy to možná znáte - takové ty instruktážní filmy "Jak být úspěšný v práci", "Jak být šťastný" apod. Doteď jsem se s tím setkával pouze velmi zprostředkovaně a vždy jsem jen kroutil hlavou, kdo má zapotřebí tohle vysílat do éteru. A tuhle otázku mám stále, navíc k ní přibyl dovětek "...a kdo se na to má koukat?". ~ Tohle je totiž hodinu a půl dlouhé kydání o tom, jak si zajistit šťastnější a úspěšnější život ála "Věř, že se tak stane a stane se". Dokument plný rádoby skutečných postav a jejich úspěchů, dosažených myslí. Vydržel jsem to poslouchat deset minut. pak jsem náhodně několikrát posunul "film" a když jsem zjistil, že se tam úplně stejně kdáká po celou jeho délku, nevydržel jsem. Prostě to nešlo. Teleshoping považuji za zhůvěřilost hodně těžkého kalibru, tohle byla jen jeho jiná odrůda. ~ Podívejte. Jestli se všechno tohle fakt událo a ti lidé říkají pravdu, tak ať, já jim to přeji, ale proboha proč o tom natáčejí takovýhle paskvil? Každou chvíli jsem čekal, že se na obrazovce vyloupne nějaké telefonní číslo s informací, že si mám okamžitě objednat příručku "Jak na život v deseti krocích". Ideálně s bonusy jako nože Horsta Fuchse či TotalGym Chucka Norrise. A když se ozvu okamžitě, přijdou mi až domů zachrochtat Maxim Turbulenc, mě z toho šíbne, odvezou mě do Bohnic a jako léčebnou terapii mi naordinují soustavné pouštění tohohle "filmu" - Néééééééé! ~ Já chci svoje prášky, JÁ CHCI SVOJE PRÁŠKY!!! ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je fakt moc. V zivote jsem nevidel podobnou sektu iracionalne prepozitivnelych hippie silencu. Misty z toho sice clovek zacne dostavat vytlem, ale problem je v tom, ze oni to mysli smrtelne vazne. Jako tutorial pozitivniho mysleni pro lidi, kteri potrebuji nasmerovat to muze zafungovat, protoze pokud nekdo zije pozitivne uvnitr mysli, samozrejme bude i okolni svet najednou pozitivnejsi - z jeho pohledu. Jinak je ta teorie ale v podstate totalni hovadina, navic podana naprosto tragickym teleshoppingovym zpusobem. "There is no blackboard in the sky on which God has written your purpose, your mission in life." 4/10 ()

Baronne odpad!

všechny recenze uživatele

Největší blaf historie , knížku, kterou mi vnutila kamarádka, jsem bohužel přečetl, a byla to jedna z největších chyb mýho života ( horší bylo snad jen být kamarád s někym jako ona ). Nevěřim na sílu myšlenky, opravdu ne. Je to prostě jenom jeden obrovskej megaklam, jedna z milliard manipulací, kterou se lidstvo nechá ovládat. Kdyby tady bylo něco horšího než odpad, jako třeba megasračkoidní odpad, tak to tam hned dám, bohužel takhle jenom odpad, a trošku pošpiňující komentář . ()

sonnak

všechny recenze uživatele

To byl zase nářez, hahá! Jestli se k tomuhle dostane Subjektiv, stoprocentně to nepřežije. Film ještě o třídu odvážnější než ostatní new age počiny - tudíž těžce stravitelný, či spíše totálně nestravitelný pro nezainteresované a skeptiky, nicméně velice zajímavý....aneb "stačí sedět a myslet pozitivně". V tom je jeho jasná nevýhoda nad knihama například Dana Milmana, který jasně nabádá jak k pozitivnímu myšlení, tak k fyzické akci...což je tak nějak mnohem kompaktnější teorie. Že je "The Secret" takový trochu utopický počin je zřejmé, lidi totiž neradi slyší, že musí zvednout svůj tlustej zadek a trochu tomu pomoct, hold se to pak prodává hůř....ale film má taky své pozitivní stránky. Tak například nádherně popisuje princip fungování optimismu, vysvětluje typické "to sis přivolal sám!", svým způsobem se nechtě dotýká působení karmy a co je hlavní, z větší části perfektně zapadá a dotváří moderní mozaiku jménem new age....ale sám o sobě, nevím nevím...nicméně oproti ostatním zpracováním knih podobného myšlenkového ražení má výhodu v absenci příběhu, takže film samotný toliko nestrádá. Jestli nejste do tědle věcí...ruce pryč. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Každý z nás to vo svojom podvedomí má a vie, že to tak funguje. Je to akýsi návod na lepší život alebo aspoň len také postrčenie k pozitívnemu. Ten svoj svet si nakoniec každý tvorí sám, či už v dobrom alebo zlom. Choďme si za svojim šťastím a otvoria sa nám dvere aj tam, kde bol predtým len múr. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Diskuze k tomuto mi připadá velmi zajímavá. Musím to dát ještě alespoň jednou Dříve bych to označil za nehorázný blábol, teď bych to doplnil o to, že je důležité pochopit proč je to blábol. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Jako motivační video až přespříliš dlouhé a jako dokument moc skoupé na reálné myšlenky. Některým zde tvrzeným věcem i věřím, ale některé jsou až přehnané (budu si představovat, jak mi chodí poštou prachy a ony začnou skutečně jen tak chodit? ROFL). ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Dal som nakoniec za 3*, ono ako dokument fajn, lenže za toto by sa dalo dať aj 5* a kludne aj odpad ! ... proste je to tak ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Film ve spojení s knihou působí velmi silně. Je jen na každém z nás, jestli se vydáme cestou tajemství, každý má na výběr. Někdo se pokusí svůj život změnit a někdo pošle film do odpadu nebo ho jednoduše zkritizuje. ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

Ale notak... to snad ne. Když jsem byl malej, furt jsem myslel na gameboye a nikde jsem ho nedostal. Vaše teorie zklamala KRETÉNI! Hodinu a půl furt to samý dokola?! Díky, ale po 50 minutách jsem to vypnul! Mrdka, co si zaslouží 0%! Už vidím, jak např. dítě v africe co nemá vůbec nic začne myslet pozitivně a hned se mu všechno splní. A to s tím probuzením... to mě rozesmálo totálně nejvíc! :D Ještě jednou --- 0% --- ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Co je to tajemství? Jako, že když budete myslet pozitivně, všechno bude dobré a všechno se Vám povede? No tak u mě to tajemství opravdu neučinkuje. Jsem optimista, ale má největší přání se nikdy nesplnila, i když jsem v ně něuvěřitelně věřila... ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Tento film velmi doporučovali na jednom diskuzním fóru spolu s fimem "Co my jen víme". V podstatě to byly návody pro "zasvěcené", jak v praxi fungují jisté zákonitosti, o kterých jsme se teoreticky dovídali. Na mě - oproti ostatním z onoho fóra - film však zapůsobil zcela negativně. A to minimálně ze dvou důvodů: 1) způsobem sdělení = dokola omýlání téhož bez špetky invence; 2) lidé zde vystupující coby "odborníci na danou oblast a nositelé této vědomosti" vypadali jako veksláci; reprezentovali typ lidí, ze kterými bych se nikdy nechtěla setkat. Někdo to tady přirovnával k teleshopingu - s tím naprosto souhlasím. A taky vím, že na mě tento "magnetismus" nefunguje. Bohužel :-) ()

gumli odpad!

všechny recenze uživatele

Taký ukecaný film ako tento film som ešte nikdy nevidel.Od začiatku až do samého konca len kecy....Film som pozeral len zo zvedavosti,a bolo to skôr utrpenie...nikdy viac! A ani nič podobné.Je to skôr 90 minútova reklama ako dokumentárny film,toľko drístov v jednom filme,vymývanie mozgov.Film je síce úhľadne zabalený a plný rétoriky,ale sú to len samé nepodložené tvrdenia...niekto tomu uverí,druhý nie..ako kto.Dôveryhodnosť tohoto dokumentu je na bode "nula".Všetci ktorý v tomto filme o dušu kecajú,majú vlastné poradenské firmy na konkrétnu tému,aj originál DVD predávajú priamo prostredníctvom svojich webových stránok,takže je to vlastne len reklama pre ich biznis.Len naivný človek si môže myslieť že existuje také niečo ako čarovná sila,ktorá premení vašu myšlienku na realitu.Jediná vec vo filme je pravdivá,že pozitivne myslenie je oveľa lepšie ako negatívne myslenie....ale na to netreba pozerať tento stupidny marketingový film,to sa vie už dávno. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Vy tomu věříte? Já ne. Zase dokument o víře. Bylo by sice hezké, aby to tak fungovalo, ale uvažujte racionálně. Opět mě připadá, že někdo vydělavá na hlouposti lidí, tím myslím např. knihu, kameny vděčnosti za 10 dolarů :-)) apod. Tento dokument mě připadá jako největší nesmysl co kdy kdo vymyslel. Je to spíše o tom, aby lidé pozitivním myšlením byli šťastnější, dokument oblbovák. ()

Reklama

Reklama