Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

To jsem vážně jedinej, komu to připadlo totálně nechutný, přehnaný a zvrácený? Divné. Na film bych se asi podíval, ale přijde mi to celé natolik vyumělkované, že to snad ani nemůže bavit. Koukl bych se asi jen ze zvědavosti, kam až je schopen tvůrce dojít. Ale upřímně nevím, komu se tato zvrácenost může fakt líbit... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Eli Roth je looser bez špetky talentu a jediné co umí je vršit jednu pseudobrutální vraždu za druhou... no, někomu to dělá dobře, někoho to znechucuje, mě to jen nudí. Ve fake traileru v rámci Grindhouse se pokusil přidat i trochu parodie a naštěstí se mu to místy i povedlo a prkrát se některým jednodušším vtipům usmát i jde... ale pořád jen hodně křečovitě. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Prachsprostě obyčejně natočený trailer, který však svou neobyčejnou brutalitou strká do kapsy i slashery 70. let, k nimž se upíná a odkazuje. Aspoň samotné vraždy jsou nápadité (nejen trampolína) a nekompromisní, takže o přeběhnuvší mráz po zádech by neměla být nouze. Podobně jako v Machete, i v Thanksgiving čeká divák na nějaké znamení, které by mu vyvrátilo slušnou uvěřitelnost... A dočká se -> pěkný černý humor. 7/10 ()

Barak 

všechny recenze uživatele

"It´s blood.... son of a bitch" - nejlepší hláška z filmu. A nejlepší scéna je asi ta s trampolínou - to muselo hodně bolet.... Asi nejlepší trailer z "Grindhouse" - bylo to vtipné, hlavy padaly jedna za druhou (ve skutečnosti jsem to ještě neviděl, ale myslím, že když někdo někomu usekne hlavu, tak by to mělo téct víc - v některých scénách), Eli Roth na předním skle vypadal dobře. Povedený trailer, ale film - no, nevím nevím.... ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, vyrobit něco takového není s odpovídajícím technickým zázemím dvakrát těžké. Stačí nakoukat vzory a pak parafrázovat, variovat a utahovat šroubky. Teď ale Eli pobavil, byť si nemyslím, že jde o nějaký veledílo - místní hororví fanoušci by jej pod Tarantinovou záštitrou natočili stejně tak, protože jde jen o extrémní nápodobu. Stylovost zajištěna předem. Výrokům o genialitě se směju, trailer ale good. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama