Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Je to bizarní, je to nevkusné, je to zvrácené a zpívá se tam! Repo! The Genetic Opera je jeden z mála filmů, pro které neexistuje normální hodnotící škála, ale dá se ohodnotit pouze dvěma způsoby - maximum, nebo minimum… Už dlouho jsem se takhle u filmu necítil. Hned ze začátku mě dokonalý soundtrack chytil do pasti a já se nemohl dostat pryč. Pak mě překvapila skvělá vizuální stránka a herci. Alexa Vega už dávno není tou malou holkou ze série Spy Kids a vyrostla z ní zatraceně krásná ženská, Paris mě pro změnu překvapila svým zpěvem (teda, pokud to fakt zpívala ona) a Anthony Head byl jako Repo Man skvělý. Nevím, jestli mám být nesvůj, protože se mi bizarnost tohohle typu líbila, ale upřímně na to se… kašlu. :-) Jak jsem řekl na začátku mého komentáře, tady nejde jinak. Buď plný počet, nebo odpad! Cokoliv mezi tím je u tohohle filmu nemožné. P. S. Okamžitě jdu stahovat (ehm, pardon, shánět :-)) soundtrack! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kurva to byla uchylarna. Nicmene Bousman ukazal, ze ma na vic, nez jen na Saw. Pribeh je fajnovej, sice se tu resi typicky veci o rodine, spolecnosti atd., ale cely je to vymysleny paradne, sice jednoduchy, ale tady je v jednoduchosti sila. Herecky obsazeni je taky paradni, Head je jako Jekyll a Hyde, Sorvino jako velkej sef dostatecne charismatickej a jeho tri deticky v podani Hilton, Moseleyho a Ogrea jsou spravny uchylaci. Pak tu je naprosto perfektni vizualni sranka, solidni triky a s brutalitou se tu nesetri, takze se tu zvesela zabiji a kucha a ma to paradni atmosferu. No a pak tu je jeden problem, pro muzikal zasadni - pisnicky. Pokud se zrovna jedna skutecne o pisnicku, tak je vetsinou paradni, i kdyz nejaka vylozene kulervouci tu asi neni, i kdyz treba ta ve skladisti organu byla libova. Problem je, ze ciste pisnicek tu moc neni, vetsinou tu jsou zpivany dialogy a to je kamen urazu. Nechapu, proc by obcas nemohli normalne mluvit, takle je to obcas takovy desne nuceny a kolikrat se to nerymuje a vypada to divne. Navic ani herci si s tim kolikrat neumi poradit, obcas se jim huby hejbou trochu jinak a kdo vi, jestli to zpivaly oni, i kdyz je fakt, ze vetsina zpiva celkem dobre. A taky by film moh bejt kratsi, stominutova delka je krapet moc a zaver na jevisti uz je krapet natahovanej. Ale i pres tech par minusu sem se u filmu pekne bavil. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Hudbu miluji, hudba mě baví, hudbu studuji. Ale tohle ne, prosím! :-) Kdo zůstane pouze u čtení oficiálních recenzí, jak kultovní je toto záležitost, tomu závidím. Ale do kina ne a doma tak maximálně k obědu. Nebudu se vyjadřovat k ději, ani k jednotlivým hereckým a pěveckým výkonům. Vyjma Sarah Brightman – i když bych dokázal jmenovat lepší zpěvačky, předvedla, proč je neprodávanější sopranistkou všech dob. Asi jen díky scénám s ní jsem vydržel s pozorností až do konce. Co bych rád vyzdvihl, to je obsazení instrumentalistů. Co jméno, to pojem. Hvězdičky vlastně udílím jen jim, jelikož instrumentální soundtrack z této ´opery´ by stál za poslech. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Anthoney Head skvělý, Alexa Vega chvíli roztomilá, chvíli zas skoro nesnesitelná, Paris Hilton, kdo by to byl řekl, hraje svojí roli slušně a dokonce ani nemám nutkání ji při sledování zabít! A takový je vlastně i celý film - celkem fajn, hrozně rád bych mu dal víc hvězdiček, ale ono se nekonalo nic převratného, pod slupkou zajímavého výtvarna a cyberpunkové stylizace je totiž naprosto fádní, několikrát viděný příběh. Navíc dost zamrzí, že složka hudební není nijak zvlášť dobře promakaná, fajn kousky se přesto najdou. Nicméně tvůrcům zaslouží smeknout (klobouky, paruky, nebo obličeje, to je putna) za fakt, že takový film stvořili s tak malým rozpočtem. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Repo je velmi zvlastni kousek, na ktery jsem byl pomerne solidne nazhaven a nebudu skryvat urcite zklamani. Na horor je to prilis detske a trapne, na muzikal to ma prilis dementni songy, takze co to vlastne je? Popsal bych to jako vizualne stylovy ulet, ktery mel neskutecny potencial, jenz byl pohrben v tech nejkritictejsich bodech. Prijde mi, jakoby to bylo dilo dvou tvurcu - jeden se snazil vytvorit inovativni a revolucni snimek, dal si zalezet se stylizaci, zapracoval na mnohdy povedenem hudebnim zakladu. Ten druhy tvurce jakoby vzal vsechno co ten prvni vytvoril a zamerne mu to vsechno zkazil svoji infantilni integritou. Asi nejotravnejsi byly vokaly zucastnenych a vubec celkove naprosto odflaknuta lyricka, vokalni i melodicka cast filmu. Co je potom platne, ze tam hraje docela povedena hudba, kdyz pres to kvici, nebo rapuje nejaka strasne nesympaticka mlada pipina naprosty hovadiny? Zaroven me zklamal Nivek Ogre, ktery nejen ze dostal minimum prostoru, ale navic zpival v prisernem gay stylu. Kdo me naopak mile prekvapil byla Paris Hilton, ktera byla kupodivu hodne v pohode. A jeste lepsi byla Sarah Brightman, ktera tady byla skutecne bozska - fatasticky image, ocni implantaty, dokonale kostymy, andelsky hlas.. dlouho se mi nestalo, ze bych se zamiloval do filmove postavy, ale tady to k tomu nemelo daleko. Bohuzel jeji nejlepsi song prijde az v zaverecnych titulcich, takze pozor na to. 6/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 8,5 milionů dolarů. (duklak2)
  • V scéne, kde je Shilo Wallace (Alexa Vega) na cintoríne, sa skrýva za hrobom s menom Peter Block. Peter Block je producentom filmu. (Greenpeacak)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno