Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

LencaN 

všechny recenze uživatele

On utlačovaný zaměstnanec v tchánově bance, ona jako jeho manželka pěkná potvora, o kterou nemá vůbec cenu se snažit, protože svoji nevěrnost obhajuje jako manželovu chybu. Do toho se přimotá jeden celkem fajn stážista mlaďoch, který se kámoší se sexy prodavačkou spodního prádla Jessicou Alba. Bill se sice snaží rozjet vlastní cukrárnu, ale pořád jako by nevěděl, jestli to vlastně chce. Celé to působilo rozpačitě jako čerstvě narozené hříbě. Romantika tady byla jen co by se za nehet vešlo a víc času jsme koukali na rádoby vypasené břicho Aarona Eckarta a poslouchali řeči o tom, jak je tlustý, přitom se láduje jednou koblihou za druhou. Bill se ztratí v šedi podprůměrných komedií dřív než by řekl "panděro". ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zvláštní mix, ve kterém nefunguje několik linií tak, jak by si asi tvůrci představovali. Emoce jsou na bodu plus čtyři z deseti, scénárista občas netrefí to správné místo nebo na významné cíle pálí slepými náboji. Trošku se tu vaří z ničeho a nebýt kvalitních herců, tak by to byla ještě větší nuda. Navíc postava Aarona Eckharta a její „nerozhoupanost k čemukoliv“ mi postupem času lezla pořádně krkem.. herecká chemie tu ale cítit je. Energický projev sympaťáka každým coulem Eckharta jen potvrzuje, že do první ligy bezesporu patří, Elizabeth Banks dostává opět nepříliš prostoru, ale svůj kus slávy si i tak utrhla (už jenom její blankytně modré prádlo stojí za pozornost). A Jessica Alba? Nerad slýchávám, jak neumí hrát, nějaký ohromující talent rozhodně nemá, ale z fleku vyjmenuju půltucet viditelně horších hereček. Výsledek ale působí přes všechny klady i zápory trošku odcizeně. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja ti vám ani neviem. O výnimočnosti tohoto snímku by som radšej pomlčal, ale aj tak. Nejako mi to sledovanie spríjemnilo večer. Zasmial som sa. Trocha som sa aj zamyslel a hlavne som sa nenudil. Geniálne to nie je, ale predsa len to má takú krásnu dušu, alebo filmové posolstvo, ktoré som dnes prijal troška vrúcnejšie ako keby to bolo trebárs iný deň. Jedinú chybu, ktorú vlastne tento film má je to, že je to film a nie seriál. Jednoducho chcem vedieť viacej o Billovom osude, ktorý má sympatickú tvár Aarona Eckharta. Chcem vediet viacej o vzťahu Jessici Alba s Loganom Lermanom. Chcem vedieť jednoducho viac, pretože ich osud mi prišiel zaujímavý a pritom nebol ničím výnimočný. Iste nájde sa tu pár nevďačných úloh ako napríklad Olyphant , ale to na veci nič nemení. V tejto spoločnosti som sa cítil až prazvláštne dobre, a to mi naozaj v tomto momente stačí. Len by som to dal nejakým lepším alebo aspoň skúsenejším režisérom, ktorý by sa s tým troška pohrali. Aj keď ani táto dvojka nebola na zahodenie. Pre mňa veľmi príjemný film, ktorý si s radosťou niekedy zopakujem. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme...ženská podvede manžela a ještě mu dá pořádnou čočku, piškot balí o 10 let starší prodavačku tím, že jí kupuje spodní prádlo, dále pozorujeme detailní záběry na holícího se A. Eckharta a to vše dohromady má být drama nebo ještě lepší, komedie. Ha! Větší blbost jsem už dlouho neviděl... 10% ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pohodový film...což jsem nečekal a jsem velice mile překlvapený, jak se s tím A.Eckhart popral. Nejlepší je, že tenhle film mohou koukat se zálibou chlapi i ženský dohromady, protože nejeden chlap se v té či oné scénce pozná. Škoda toho konce, který se mi zdál vzhledem k tomu v jaké rovině se nesl celý film trošku 'nepasující'...ale nevadí...já se bavil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama