Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž, 2005, organizovaný zločin. Claude Corti je talentovaným obchodníkem. Ví o všem, co se děje v zóně jeho vlivu. Nikdy o sobě nepochybuje, nikdy neodpouští. Je paranoik a násilník, což mu umožňuje přežít. Franck je řemeslný vrah, na kterého Claude spoléhá. Oba jsou velmi dobří profesionálové, násilní a ambiciózní. Všechno se hodí v nejhorším ze světů, i čas od času trochu slz a mrtvol. Corti ztrácí několik měsíců ve vězení. Dost na to, aby jeho obchod byl zničen. Jednoduše paranoia nebo začátek spiknutí? (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Paříži a okolí. Poslední scéna, kde je Franck (Benoît Magimel) v africké zemi, je natočena v Dakaru v Senegalu. (bianci)
  • Tomer Sisley s úsmevom o príprave na film: „Deväť týždňov som sa intenzívne pripravoval, pretože prirodzene vyzerám ako fľaša Oranginy. Je to pre mňa tlak, nemáte ani potuchy. Neznášam silový tréning. Nevydržím zdvihnúť niečo ťažké, zdvihnúť to toľkokrát, až to bolí, a potom to položiť na to isté miesto. Avšak veľmi pozorne počúvam svoje telo. Nikdy napríklad neberiem lieky proti bolesti, chcem vedieť, kde je moje telo a bolesť mi to hovorí." (Arsenal83)

Reklama

Reklama