Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Bast 

všechny recenze uživatele

Téma není špatné, bohužel se dočkalo ne zrovna kvalitního zpracování a tím se zabil všechen potenciál. Spousta věcí je jen načatých a nedotažených do konce, ale na odpočinkový film od kterého moc nečekáte to takové zklamání zase není. Z Lindsay tady všichni ucvrkávají, ale mě teda přišlo, že se na ty scény u tyče mohla trochu víc vypracovat - ve fitku. ()

Clavius odpad!

všechny recenze uživatele

Lindsey Lohan a její herecká kariéra jde od Pasti na rodiče volným pádem dolů. Tímto filmem pouze potvrdila, že už dopadla a nevěřím tomu, že by se ještě někdy zvedla. Velká škoda, byl z ní cítit nějaký potenciál, ale v tomto snímku pouze ukázála, že hraje z rutiny, aby si vydělala asi na návykové látky, protože zde není nic, než jen nuda. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Tak to zas bola silná dávka americkej "slátaniny". Lindsay Lohan je naozaj strašná herečka a aby sa to ukázalo, tak jej napomáhal dosť amatérsky scenár. Námet bol dobrý, naozaj sa mi páčil nápad, ale aby sa stále vyplňovalo hluché miesto tým, ako sa Lindsay vrtí pri tyči? Pobaví ale nie stále. Plus ma ešte dorážala digitálna kamera, ktorú začínam nenávidieť. Jedna hviezdička za nápad a druhá za Linday´s Body. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si, jako když vidím film z roku 1993. Tehdy se to tak točilo- trhané záběry, symbolika, retrospektivní halucino prostřihy. A myslím, že to tak asi chtěli natočit- jako retro biják. To bych řekl, že se povedlo. Nevznikla žádná klasika žánru, jen obyčejný film na hranici béčka. Lindsay Lohan je ve filmu přesvědčivá, v klidu ho táhne a drží nad vodou. Je to trochu zmatené, ale není to Hercule Poirot, aby vše sedělo do detailu. Já se chtěl bavit a cpát se při tom kafem a buchtou od maminky, a na to mi tento film bohatě stačil. 60% ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Dvě nominace na Zlatou Malinu 2008 si za dvojroli v thrilleru I Know Who Killed Me (Vím, kdo mě zabil), který s rekordními devíti nominacemi útočí na titul nejhoršího filmu roku, získala jedenadvacetiletá hollywoodská hvězdička Lindsay Lohanová. ... na tyhle hodnocení většinou nedám, ale zde tomu věřím. Neviděl jsem celý film, ale ani po tom netoužím. 2* jsou až moc. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. Lindsay Lohan dostala stejné ocenění pro nehorší pár a nejhorší herečku a Chris Sivertson si vysloužil Zlatou malinu za nejhorší režii. (Pepinec)
  • V čase 1:13:13 bere Dakota (Lindsay Lohan) svou „matku“ za ruku tak, že si propletou prsty. V dalším záběru však vidíme, že se drží za ruce úplně jiným způsobem. (Iveet)
  • Lindsay Lohan absolvovala mnoho lekcí tance u tyče, aby se dobře připravila na roli striptérky. (Pethushka)

Reklama

Reklama