Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Navenek docela příjemný film, jeho poselství se mi však pranic nelíbilo. Film na mě vyzněl, jakoby si ho objednala přímo americká armáda. Vyznění ve smyslu "doma je hezky, ale lepší je se na všechno a všechny doma vykašlat, válka je přece tak naplňující, nemůžete bez ní žít! A vojáci jsou všichni hrozně fajn lidi!" je fakt hnusné, a kvůli tomu, přes veškerou snahu, nemůžu dát víc než podprůměrné dvě hvězdy. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Neobvykly, ale zaujimavy roadmovie o trojici americkych vojakov, ktorych zvedie dokopy hromadne meskanie lietadiel v New Yorku. The Lucky Ones vdaka serioznemu ponatiu temy, ludskemu pribehu a najma kvalitnym hercom uspesne cely cas brusli na hrane komedie a dramy a tak nam ponuka dalsi maly film, ktory sa do nasich kin nikdy nedostane, co vsak v tomto pripade nevadi, pretoze velke platno tu nie je nevyhnutne. 3,5/5* ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Rozkošně ukecaná Rachel McAdams, skvělá hudba a pár krásných záběrů na krajinu - to jsou asi největší plusy tohoto snímku. Peña s Robbinsem zdatně sekundují a plynulost, se kterou střídají komediální scény ty dramatické je až neuvěřitelná. Rozhodně nejpříjemnější film za poslední dobu a veliká škoda, že se u nás podobné filmy nedostávají do kin - 80%. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Príjemná tragikomédia, ktorá popisuje road trip vojakov, ktorí majú voľno po návrate z vojny...a ich road trip je dosť zaujímavý, a to hlavne vďaka hercov, ako už je zvykom Rachel McAdams je milá, vtipná a je dobrým spestrením, Tim Robbins je najlepším z tejto trojice hlavných hrdinov a Michael Peňa, no proste ako to povedať, stačí že je iný...symbolický koniec dodáva elegantnú bodku za týmto príjemným filmom ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že USA už dávno není místem pro plnění amerického snu. Film o kamarádství, které je silnější než manželský vztah. Film o tom, že za každé špatné situace může být ještě hůře, ale světýlko naděje v tunelu zoufalství neustále plápolá. Prostě film o životě celkem normálních lidí, celkem normálně natočený a s celkem fajn poselstvím. 80% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama