foto

Katherine LaNasa

  • nar. 1.12.1966 (53 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Is All You Need?
2015 The Squeeze
2014 Buttwhistle
2013 Zmrzlá zem
2012 Co čas nezahojil
Volte mě!
2011 Normal (TV film)
2010 Na sv. Valentýna
2008 Šťastlivci
2004 The Deerings (TV film)
Zlatíčko
2000 Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
1997 Take a Number
1996 Always Say Goodbye
Destiny of Marty Fine, The
Kiss & Tell
Program likvidace (TV film)
Schizopolis
Shattered Mind (TV film)
Zmizení Kevina Johnsona
1995 Honey, I Shrunk the Audience
Nothing But the Truth (TV film)
1994 Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti (TV film)
Smrt na počkání (TV film)
1993 Ohnivý blesk
Podstata spravedlnosti (TV film)
1992 Půjčovna mozků
1990 Hra s ohněm

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Chapter Ten: Gloria (E10)
Chapter Nine: Wishin' & a Hopin (E09)
další epizody (10)
Truth Be Told (TV seriál)
All That Was Lost (E08)
Live Thru This (E07)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
Graveyard Love (E05)
No Cross, No Crown (E04)
další epizody (6)
Future Man (TV seriál)
Exes and O’s AKA 10 Things I Hate About Stu (S02E10)
Homicide: Life in the Mons (S02E07)
J1: Judgement Day (S02E05)
další epizody (5)
2018 American Woman (TV seriál)
The Party (E03)
Dynastie (TV seriál)
Bláznivá ženská (S02E09)
Rána za krk (S02E08)
Dočasně zamořeno (S02E07)
další epizody (6)
Imposters (TV seriál)
See You Soon, Macaroon (S02E10)
The World Needs Heroes. Over. (S02E09)
Phase Two Sucks (S02E08)
další epizody (9)
2017 Imposters (TV seriál)
Always Forward, Never Back (S01E10)
Ladies and Gentlemen, the Doctor Is In (S01E09)
Frog-Bikini-Eiffel Tower (S01E07)
další epizody (8)
2016 Devious Maids (TV seriál)
I Saw the Shine (S04E08)
Blood, Sweat and Smears (S04E07)
Sweeping with the Enemy (S04E04)
další epizody (4)
2015 Satisfaction (TV seriál)
...Through New Beginnings (S02E10)
...Through Family (S02E09)
...Through Psychedelics (S02E08)
další epizody (10)
2014 Noční směna (TV seriál)
Druhá šance (S01E02)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Resolution (S01E10)
...Through Revelation (S01E09)
...Through Security (S01E08)
další epizody (10)
2013 Deception (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
Den voleb (S02E10)
Párty skončila (S02E05)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E10)
8 vteřin (S01E07)
Jako rakovina (S01E04)
2011 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Donnie the Numbers Guy (E13)
Anatomie lži (TV seriál)
Plural majesticus (S03E02)
Velká láska (TV seriál)
Zima (S05E01)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Dennis (E10)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Collection (S01E06)
Make It or Break It (TV seriál)
If Only... (S02E09)
Velká láska (TV seriál)
Mocní a silní (S04E04)
Podivní spojenci (S04E03)
Konečně svobodní (S04E01)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zašifrované zprávy (S03E05)
Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Dr. House (TV seriál)
Wilson (S06E09)
Odložené případy (TV seriál)
Program ochrany svědků (S06E15)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Save Our Souls (S04E04)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kouzelný čaj (S03E21)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10)
Omlouvám se za ty vtípky (S04E06)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Zapírej, zapírej, zapírej (S02E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bonnie a Clyde (S03E13)
2003 Miss Match (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
You Belong to Me (S02E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Numismatik (S03E18)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Neighborhood (S02E08)
The Dead (S02E03)
Monster (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Zachovej se jako chlap (S09E04)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Trial and Error (S01E03)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Beard (S06E15)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Under Suspicion (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)