Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času... První půlhodinu se seznamujeme s pěti postavama, které nás absolutně nezajímají (teda až na Jewel Staite, díky níž jsem tomuto "veledílu" dal jeden bod), potom jsou během pár minut všichni, až na Jewel, zabiti a to tak, že nic nevidíme a poslední půlhodinku sledujeme Jewel, jak pobíhá po džungli, hledá nafukovací člun a snaží se vyhýbat zmutovaným opicím, nebo co to je... Prostě zbytečný film... Jo a nechápu, proč je film označovaný jako horor, mě to přišlo spíše jako dobrodružný film... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No opět příklad dobrýho nápadu a špatnýho zpracování. Po 30 minutovém úvodu kdy se vůbec nic neděje jen nechápu proč zase lichý počet 5 lidí jede na výlet jachtou a ztroskotá někde u ostrova. Tak blbou skupinu lidí už jsem dlouho neviděl, všichni jsou rozhádaný, jedna holka to táhne s nákým tlustochem jen proto , že má prachy její bývalý jede s nima (jak pitomý, v životě bych někde nedělal křena), druhý pár taky žádná sláva. A tak se všelijak štěkají. Tohle mohli hodit do úvodních titulků a né tím zapatlat třetinu filmu. Na ostrově se chovají opět hrozně, jenže naštěstí je tam někdo pozoruje a napadne jakýsi neznámý druh lidí či opic, těžko říct. během 20 minut jsou všichni mrtvý až na jednu, která se rázem změní z ustrašený holky na hrdinku a kupodivu jí stvoření nechávají napokoji nebo či přesněji jsou snad slepý, jinak by jí museli rozsápat. Dopadne to přesně tak jak jsem si po 40 minutách myslel ,ale doslova. Hodně nepovedený horor. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Už u první scény na molu sem si říkal, že to chce odvahu to dokoukat s tou nesympatickou pěticí na opuštěném ostrově. Mé tušení se potvrdilo. Za několik vydařených lekaček 1*, ale jinak to je vykonstruováno od počátku až do konce. Potvory si nelogicky hrají s obětí a pak ji ani nezabijí, ta slepota se aplikovala jen když byla potřeba. A jak odtáhli jednoho člena do prostředka džungle a nechali ho ležet, on se probudí a o ničem neví, jen mírně zraněná noha, když v písku jsou stopy jak po zabíjačce. Co se stane se samopalem sovětské výroby, když ho necháte na dešti ? zkoroduje. Co se stane s puškou z roku 1925 ponechanou v džungli na zemi do dnes ? nic, vypadá jak nová, jako by ji tam někdo položil před 5 minutami. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na video film snesitelná a poměrně dobrá zábava. Scénář se samozřejmě skládá z pobíhání džunglí sem a tam a z opakovaného (stále stejného) vybafávání zmutovaných opičáků, takže se na konci zdá, že ten film mohl mít klidně tak tři čtvrtě hodiny, aniž by příběh o něco přišel (což by samozřejmě byla pravda), avšak index zábavnosti neklesne nikdy pod kritickou mez, takže ta hodina a půl vyloženě nebolí. Dnešní americký horor je na tom opravdu bídně, když už musím oceňovat i takovéhle relativní samozřejmosti... Masky mutantů bych označil za celkem povedené (v rámci možností), bohužel jsou divákovi předkládáni možná až moc často. Celkově The Forgotten Ones spíše nedoporučuju, ale když se na něj náhodou kouknete, žádná duševní újma nehrozí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pane jo,to byl ale "skvost".Ještě že se zhruba od půlky přestalo úplně mluvit,aspoň nemusí divák poslouchat ty nesmyslný žvásty.Jinak story je to skutečně vážně "úžasný",opuštěný ostrov,kde vraždí skříženci jamajčanů s opičáky je vážně nápad k nezaplacení a když je k tomu trapnému vybíjeni vystrčena ještě navíc taková banda nesympatických obětí jako zde,je to strašné utrpení celé to vůbec sledovat.A hlavně krom idiotskýho děje nemá Ztracený ostrov ani krev,ani atmosféru,ani napětí,prostě nic,natož něco hororového.Celé mi to přišlo strašně amaterské,nelogické a trapné.Sledování Ztraceného ostrova je naprosto ztracený čas,jde prostě o hodně nepovedený televizní béčko. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama