Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Profesor Proton pomáhá Sheldonovi překonat těžkou krizi, Amy a Bernadette připravují pro kluky úžasný dárek na oslavu Dne Hvězdných válek... (TV Prima)

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna epizóda s profesorom Protonom aj stačila, táto už len varí z vody a naviac je vsadená do Hviezdnych vojen, ktoré sú mi ukradnuté. O niečo zábavnejšia je linka príbehu s Penny na pobrebe. Celkove ale nuda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabili Arthura, parchanti! Tvůrčí invence už asi fakt vyletěla komínem, když se tvůrci neustále uchylují k jedné z mála jistot, kterých se jim v sedmé sezóně podařilo dosáhnout. Bob Newhart mě na celé epizodě bavil nejvíc, ale ani on tady tentokrát zrovna neválel. Ve všech ostatních ohledech byl děj dvaadvacátého dílu naprosto o ničem, ale uznávám, že do této řady perfektně zapadl. / Poučení: Vyvaruj se divných snů. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, Proton v jedné epizodě diváky bavil, osvědčil se, tak z toho vyždímáme co nejvíc, a narveme ho tedy hned do tří epizod. Mně osobně profesor Proton zas tak vtipnej nepřijde, maximálně ještě tak v prvním díle, ve kterém se objeví, ale pak je to zas stokrát omletý vtip, narážky na Penny apod. ()

Reklama

Reklama