Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Mr.KarlAdler odpad!

všechny recenze uživatele

Na co si to tu kdo hraje? Bez přemýšlení musím hodnotit až takhle nízko, protože tenhle "kousek" břečky mě pořádně vytočil (a ke všemu na Vánoce!). Nesmyslně vykrádající předešlé úspěšné filmy (třeba Dannyho parťáky), všechno působí nereálně, neuvěřitelně, dialogy jsou trapné (Banderas ještě víc). Mám už po krk podobných akčních vyblízátek bez originality, co na to v nejmenším nemají. A že uvidím totálně špatný film s Morganem Freemanem, mě zaskočilo snad úplně nejvíc. Adios, kuci, zbytečné plýtvání energií, časem a penězi. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Klasická, několiksetkrát ohraná, nic méně dosti zajímavá vykrádačka. Nemám příliš rád Freemana, ale v tomto díle se předvedl celkem hezky. Když jsem viděl první scénu, tudíž "přepad" jednoho chlápka v metru, poté jeho útěk, film nasadil dosti vysoké obrátky. To trvalo až do chvíle, co se oba hlavní borci dostali do hlavního sejfu a z Banderase vypadlo, že je policista. Od té doby se až skoro do konce člověk do příběhu zamotá, občas nějakou pasáž i nechápe. To vše se na konci filmu částečně zodpoví, ovšem některé otázky jsou stále nezodpovězené. Hvězdička navíc patří propracovanosti části, když se jde vykrást hlavní sejf. To mě opravdu usadilo a děsně se mi to líbilo. Film byl dosti nadprůměrný, avšak mu stále něco chybělo. Každopádně tento kousek patří mezi prvních 10 (co jsem zatím viděl) v tomto tématu. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Solidná kriminálka, ktorá ale stavia na známych menách hlavne a jedine Banderas a Freeman, ktorých role sú dobré a fajn sa dopĺňajú...film je takým obyčajným tuctovým, vieme čo sa bude diať, nič nás nemôže prekvapiť..ale predsa si to radi pozrieme...ja dávam za 3, ale hlavne je to kvôli hercom...a Radha Mitchell opäť vyzera vynikajúco... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Atraktivní duo stálic hollywoodského filmu diváka určitě příjemně navnadí. Jenže film typu "najdu si parťáka a udělám poslední velkou zlodějnu" u mě moc nezafungoval. I přesto, že zde byla určitá zápletka, která třeba i trochu překvapí. Jinak po asi čtyřech dnech ve mně z filmu nic nezůstalo. A to by si, myslím, mělo. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi tak do vylupování to je ještě poměrně koukatelné, byť nijak zvlášť echt zajímavé. Jakmile ale přijdou na řadu zvraty, začnou díky patosu a klišé nudit a od té chvíle se film táhne a uspává. Škoda těch jmen, jež se tomu upsala. Ta jsou to jediné, co drží tenhle snímek nad hladinou plnícího se septiku. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama