Reklama

Reklama

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Ale tak, pánové. Mohli jste ze sebe vydolovat více. No myslím tebe, Antonio a Morgane. Tohle bylo přece jen nadprůměrné krimi. A nebo za to může režisér či námět? No..tak jako tak bych čekal více. Koukám, že většina uživatelů si myslí totéž, přece jen 56% na kontě opravdu není moc. 65% (with J.) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vy, ale já jsem v průběhu klíčové akce nepociťovala téměř žádné napětí - skoro jako by ani nešlo o téměř neproveditelnou loupež, ale jen o nevinný čajový dýchánek za ospalého letního odpoledne. Pointa je překombinovaná víc než je zdrávo, leč s ohledem na předchozí vývoj zápletky přináší i poměrně osvěžující rozuzlení. Přesto víc než 3* pro "Zlodějskou partii" neuloupí. P.S.: Permanentně mě vytáčí každá SMSka napsaná či přečtená bez čtecích brýlí, neboť luštění písmenek na displeji mě stojí značné úsilí. Je to sice drobná, leč zároveň dosti nepříjemná komplikace, na kterou jsem si nezvykla - tím spíš, že ještě před pár lety jsem ji řešit nemusela. Takže asi nejsem ten nejvhodnější objekt pro reklamu na iPhone ... a Antonio Banderas ani Morgan Freeman nejsou z těch, kteří by mě dokázali přesvědčit, že se bez něho prostě neobejdu. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nuda. Žádná originalita se v tomhle směru nekoná. Klasický zlodějský film s několika zvraty kterých tu už bylo spousty. Hlavní zápletka je krapet překombinovaná. Škoda těch jmen, jež se tomu upsala. Ta jsou to jediné, co drží tenhle snímek nad hladinou plnícího se septiku. Nebýt Antonia a Morgana, tak je to absolutně nekoukatelný. A sexy úžasná Radha Mitchell ..... PS: ještě mladý neznámý ucho Hardy. Vloupačkové filmy mám opravdu rád, ale musí mít nápad a švih, což tento postrádá. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Atraktivní duo stálic hollywoodského filmu diváka určitě příjemně navnadí. Jenže film typu "najdu si parťáka a udělám poslední velkou zlodějnu" u mě moc nezafungoval. I přesto, že zde byla určitá zápletka, která třeba i trochu překvapí. Jinak po asi čtyřech dnech ve mně z filmu nic nezůstalo. A to by si, myslím, mělo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu jde o průměrný krimi film, který ovšem diváka okouzlí převážně jen díky známým tvářím na obalu DVD. I tato esa však nepředvedla nic světoborného a Morgan už není, co býval. Antonio to sám nezachrání ani svou postelovou scénou s Radhou, která by se asi vážně měla zabývat jen figurováním v hororových filmech. Místy se děj neskutečně vlekl, přitom začátek vypadal docela slušně. Bohužel nevyrovnanost scénáře, předvídatelnost děje a zbytečně dlouhá stopáž udělali svoje. 5/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama