Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

HAL 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavná a dostatečně chytrá komedie o sexu... s dostatečně krátkou stopáží aby nestihla začít nudit. Nic nechutného nebo přespříliš perverzního se v ní nepředvede, je jen o normálních sexuálních zážitcích a v jejich rozboru jen jednouše klouže po povrchu tak aby byla vtipná a romantická... do hloubky a nebo na okraje už se ale nepouští. 7/10 ()

vadic 

všechny recenze uživatele

Docela 'hluboká sonda' do několika ložnic obývaných rozdílnými páry, trojicemi a zárověň zábavně-naučná příručka. Námět YPF se bohužel nemohl vyhnout občasné trapnosti, umělosti, ale jak napsal už kOCOUR, tak to bohužel je i v reálu. Mohlo to dopadnout hodně špatně, ale Gero z toho vybruslil velmi galantně a stvořil hodně zábavný 'assterpiece'. Happy birthday, baby :)) ()

Reklama

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

75% Bavil jsem se výborně a o to v komedii jde. Není to žádná teen sračka, ale pětipovídkový film čistě o sexu z pěti pohledů různých lidí a z pěti různých úhlů. Bavil jsem se u povídky Přátelé, Spolubydlící, První rande, Manželé. Slabší byli Ex partneři. Některé situace jakoby vypadly z realu, některé jsou silně přestřelené. Co je škoda, že u filmu o sexu je párkrát vidět zadek a zlehka prsa. Přitom slovník je ostrý, záběry už méně. Ale pobavilo. ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

Za lehce perverzním titulem se skrývá nabuzovací sonda do postele několika párů, ve které si každý najde vysněnou a jste-li klikař už absolvovanou roli. Kromě obligátního zasunování a dalších směšných pohybů se mi díky bohu dostalo mnohem víc. Láska nevyřčená a vykřiknutá, pryžový dárek k narozeninám v hlavní roli, slečna "neuspokojená" a její herecký partner a tak trošku absurdní trojjízda mě úspěšně uspokojili. Nasnáším když "je to" jenom o sexu, a tohle nebylo. Kvalitní pojetí toho, jak mít kvalitní sex se vší tou omáčkou okolo. Duševní orgasmus jsem z toho sice neměla, ale i tak tohle číslo stálo za to! ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama