foto

Josh Cooke

  • nar. 22.11.1979 (38 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Josh Cooke se narodil ve Philadelphii v Pennsylvanii kde studoval Harritonskou střední školu. Byl členem Harritonského divadelního kroužku kde režíroval představení jeho ročníku. Získal ocenění Nadace Jamese Pendletona za hraní a stipendium, díky kterému mohl studovat Kalifornskou Univerzitu v Los Angeles, kde se zaměřil na divadlo.

Začínal jako herec vedlejších rolí v seriálech WITHOUT A TRACE, CENTURY CITY, ONCE AND AGAIN, 10-8 nebo CURB YOUR ENTHUSIASM. V roce 2005 dostal hlavní roli v komediálním seriálu COMMITED. Rok nato si ho pro jeho vtip všimlo studio NBC kde si zahrál jednoho z hlavní čtveřice v sitcomu FOUR KINGS a televize ABC ho obsadila do sitcomu BIG DAY, které bohužel oba selhaly. V roce 2009, Cooke ztvárnil postavu Lea Carpentera v seriálu DOLLHOUSE a hrál ve finální epizodě sitcomu z nemocničního prostředí SCRUBS. V roce 2010 se probojoval do lepších rolí v sitcomu BETTER WITH YOU z rodinného prostředí a šesté sezóny seriálu DEXTER jako Masukův stážista.

Od roku 2006 to zkouší také u filmu jako WASTED, YOUNG PEOPLE FUCKING, MY SASSY GIRL. V hlavních rolích se objevil ve video filmech jako GROUP SEX, BACHELOR PARTY 2: THE LAST TEMPTATION nebo FORK IN THE ROAD.

Adam "Prcek008" Bartyzal

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ave, Caesar!
2014 Opposite Sex
2013 Miss Dial
2012 Finding Joy
16-Love
2011 Karanténa 2: Terminál
2010 Arts & Crafts
Fork in the Road, A
Skupinový sex
2009 Kámoš k pohledání
Lost & Found (TV film)
2008 Bláznivá holka
Official Selection
Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2007 Bezstarostný sex
Law Dogs (TV film)
Rubberheart
Snowglobe (TV film)
2006 Wasted
2005 Myopia
Partneři

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
AQD (E11)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Vražedné auto (S04E09)
Longmire (TV seriál)
One Good Memory (S05E02)
Průměrňákovi (TV seriál)
Zamilovaná (S07E19)
Papoušek v kleci (S07E12)
2014 Manhattan (TV seriál)
Tangier (S01E11)
Spooky Action at a Distance (S01E09)
A New Approach to Nuclear Cosmology (S01E05)
další epizody (5)
2012 Dexter (TV seriál)
Systému navzdory (S07E03)
Na slunci s točenou zmrzlinou (S07E02)
Ty jsi...? (S07E01)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Issues (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Konec světa (S06E12)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Svědkův učeň (S06E10)
další epizody (8)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Ozvěny (S01E07)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černý trh (S06E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Seznam ex (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Committed (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Bowtie (S05E02)
2003 Dragnet (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Robot Chicken (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)

TV pořady

2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace