Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Nautila 

všechny recenze uživatele

Mě se teda dostalo přesně toho, co jsem podle názvu očekávala. To znamená hlavně spousta zatraceně sexy upírek, nějaké to hláškování (i když slabé) a pár opravdu vtipných scén. Pobavila jsem se, pokoukala jsem a až na pár okopírovaných nápadů (svěcené kondom-bombardéry viz. Od soumraku do úsvitu apod.) a bezkrevné, spíš jakési spermaoidní smrti upírek nemám co vytknout. Velkým plusem je postava kněze, celková vizuální a atmosférická stránka, a ještě...no prostě ty kočky... ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Inu, proč ne. Trocha dobrého pitiva, nějaké to jídlo, skvělou partu a máte stoprocentně zaručeno, že se nebudete nudit ani minutu. Ač je pravda, dámy prominou, že tohle je spíše jízda určená pro pány. Chápu nízká hodnocení, nechápu sám sebe, že jsem šel tak vysoko a výborně se bavil. Že by díky té konstelaci potřeb, jakou jsem popsal na začátku? ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jimmy na tom není po rozchodu s Judy nikterak dobře, a tak jej kámoš Fletch přemluví, aby spolu vypadli si někam si pořádně užít. A protože na cestu na Ibizu nezůstaly finance, tak si hodí šipkou, a na mapě se jim ukáže malá vesnička Cragwich. A že by v Cragwichi měla být nuda, o to strach mít nemusí - kromě toho, že je zde na výletě taky autobus plný mladých děvčat, je také vesnice už stovky let prokleta, a všechny dívky se zde mění v lesbické upírky. A Jimmy zde také zjišťuje, že může být jediným, kdo vesnici tohoto prokletí může zbavit ... Samozřejmě (stejně jako asi většinu ostatních divá) mne na první pohled upoutal název. A pokud nemělo jít o lechtivý film, čekal jsem aspoň nějakou cool komedii. Zpočátku to tak i vypadalo (i když o většinu vtipných scén se stará tak maximálně kámoš Fletch, a jeho přístup k alkoholu a ženskejm), jenže jak přijde na paškál hororová část filmu, tak se vtip i zábava kamsi vytratí, a konec už jsem tak trochu přetrpěl. Přitom stačilo vytrvat v nastoleném tempu, a nezklouznout k rádobyvtipným dildo mečům a podobným kravinám... ()

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

Velká Británie jakožto původ filmu slibovala (pro mě) skvělý humor a ztřeštěný děj. Jaké jsem zažil zklamání, když jsem se nedočkal ani jednoho, jen velmi nudného a hlavně nevtipného příběhu. Vlastně mohu použít i výraz trapného. Vím že je nutné se nad tímto výsledkem povznést a brát ho s nadhledem. O to jsem se pokusil, ale stejnak je výsledek stejný. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už na takové typy filmů starý a film Lesbian Vampire Killers mě v tom akorát tak utvrdil. To co mělo být rádoby vtipné, bylo spíše trapné a v zástupu těch kravin jsem se pousmál snad jednou a to už si ani nepamatuju o jakou situaci vlastně šlo. Dokonce ani hlavní ustřední dvojice herců na mě působila spíše nesympaticky a všechny ty obnažené neherečky s ostrými kusadly v hubě to rozhodně nezachrání. Scénář je jednoduchý, bez nějakých zvratů a spíše čerpá z dementních hlášek a scén, které se střídají jak na běžicím dělnickém pásu. Nevím kolik z vás rozesměje představa meče s rukojetí kokota, nebo spermie místo krve výtekajicí ze zabitých upírek, mě teda rozhodně né. Jednu hvězdu dám leda tak za efekty a interiéry, které aspoň vypadaly k světu, jinak se jedná o totální kravinu a vícekrát si ji rozhodně pouštět nehodlám. Jednoznačně ztráta času a peněz jakbysmet. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)

Reklama

Reklama