Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Uff... to byla zase jednou tragédie v typickém stylu levných, ve velkém produkovaných hororů. Pokud stejně jako já nemáte rádi nelogické a hloupé chování postav, ani si to nepouštějte, jinak budete trpět. Navíc zde dost chybí nějaký dějový spád, pořád se to plácá v jednom a tom samém rybníčku žánrového klišé a ne a ne z něj vylézt. Jediné, co mě přinutilo trochu zvednout hodnocení, je závěr, který není zas tak stupidní, jak jsem od toho původně očekávala, a některé interiéry. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím, proste musím. Musím ubrať hodnotenie, pretože aj napriek podarenej pointe a niektorým napinákom, ide o tuctovo natočený thriller, ktorý iba klame telom a neponúka nejakú tú temnejšiu atmosféru, ktorú som tak nejak čakal. Škoda, mohol som mať príjemný mrazivý večer ( tak mi len stačilo to vonkajšie mrazivé počasie ). ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Průměrný "mysteriózní" horůrek - s přijatelnou dávkou demence, koukatelnou mírou napětí a opravdu "zářivými" výkony hlavních protagonistů - balancuje někde na pokraji dvou až tří bodíků. Představitelka hlavní role Nora Zehetner (s tímhle jménem, holka, neprorazíš) je ale takový něžný herecký polínko s velkýma kukadlama, že se nemůžu ubránit a musím jít s hodnocením filmu nahoru :) ()

n0ty 

všechny recenze uživatele

Většina poznatků k filmu tu již byla řečena... Průměrné herecké výkony, občas nesmyslný scénář a nízký rozpočet je cítit již od začátku, ale na druhou stranu člověk sedí a čeká, co se stane a horor má celkem stoupavou tendenci a občas mi i mráz po zádech projel, i když jentak z lehka... :-) Jen bych chtěl dodat k obsahu, že Christy se vrací do rod. města, ale neodešla po smrti matky, ale sestry... (jen pro úplnost) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda nejdřív to vypadalo, že si na tomhle filmu pěkně smlsnu a naložim mu pořádnej balík posměšnejch urážek na cestu zpátky do řiti odkud vylez, ale ono se to po první hodně slaboučký a antihororvý půlce celkem vydatně zlepší, ba co víc ke konci to je dokonce i napínavý a já musim říct, že to nakonec nebylo vůbec tak úděsný, jak to zprvu vypadalo a závěr mě vcelku potěšil. Horší 3* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno