Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím, proste musím. Musím ubrať hodnotenie, pretože aj napriek podarenej pointe a niektorým napinákom, ide o tuctovo natočený thriller, ktorý iba klame telom a neponúka nejakú tú temnejšiu atmosféru, ktorú som tak nejak čakal. Škoda, mohol som mať príjemný mrazivý večer ( tak mi len stačilo to vonkajšie mrazivé počasie ). ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok začal spomienkami na sestru a nehodu ktorá jednej mladej dievčine zmenila život.Potom vidime tu samu,ale už mladu ženu,ktorá strávila pár rokov v psychiatrickej liečebni a tažko sa dostávala do bežneho života.Po rokoch sa vracia na miesta kde to všetko začalo.Začala mat preludy a vizie a mala pochybnosti či je vyliečená,alebo sa v tom dome niečo temne skryva.Aj po rokoch má zly povict,že jej sestra nebola mrtva,ale bola len v komea tak začne potom pátrat. Vobec som nevedel čo je naozaj a čo prelud,lebo veli chytro a mudro sa zlučovali pritomnost s fikciou a preto som bol vždy v napati,že to čo sa práve deje je naozaj alebo nie je. Aj flash backy ktore mala hlavna hrdinka boli na vysokej urovni a dávali aj zmysel.Je tu paradne vyvážený pomer strachu a tajomna,ktorým slušne sekunduje dusna atmosfera s mrazivými zvukmi ktore dotváraju tomuto filmu strašidelnost.A ked k tomu prirátam sympaticku hlavne hrdinku tak z toho všetkeho musi vzist docela dobrý film,ktorý aj vzišiel.Pribeh bol predvidatelný a dost opozeraný ale bol dobre spracovaný a nenudil. A to v záplave vela takýchto podobných filmov poteši. A lakačky ma niekedy vážne dostali. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Uff... to byla zase jednou tragédie v typickém stylu levných, ve velkém produkovaných hororů. Pokud stejně jako já nemáte rádi nelogické a hloupé chování postav, ani si to nepouštějte, jinak budete trpět. Navíc zde dost chybí nějaký dějový spád, pořád se to plácá v jednom a tom samém rybníčku žánrového klišé a ne a ne z něj vylézt. Jediné, co mě přinutilo trochu zvednout hodnocení, je závěr, který není zas tak stupidní, jak jsem od toho původně očekávala, a některé interiéry. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Průměrný "mysteriózní" horůrek - s přijatelnou dávkou demence, koukatelnou mírou napětí a opravdu "zářivými" výkony hlavních protagonistů - balancuje někde na pokraji dvou až tří bodíků. Představitelka hlavní role Nora Zehetner (s tímhle jménem, holka, neprorazíš) je ale takový něžný herecký polínko s velkýma kukadlama, že se nemůžu ubránit a musím jít s hodnocením filmu nahoru :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda nejdřív to vypadalo, že si na tomhle filmu pěkně smlsnu a naložim mu pořádnej balík posměšnejch urážek na cestu zpátky do řiti odkud vylez, ale ono se to po první hodně slaboučký a antihororvý půlce celkem vydatně zlepší, ba co víc ke konci to je dokonce i napínavý a já musim říct, že to nakonec nebylo vůbec tak úděsný, jak to zprvu vypadalo a závěr mě vcelku potěšil. Horší 3* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama