Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, být mi tak 5 - 8 let, tak bych z toho nadšením skákal do stropu a týden nespal a otravoval rodiče, aby mi koupili morče. Teď se jedná jen o povedený akční film pro děti. Nic víc, nic míň.. Klasických pár vtípků být ani nemusí, ale to už je produkce Jerryho Bruckheimera taková no:) 6/10 ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Použití morčat v animáku je novinkou. Zach Galifianakis v roli "bůhví koho" je taky novinkou. Ani jedna novinka není obzvlášť příjemná. Nechápu, proč v každém americkém bijáku (jak animovaném, tak hraném) hraje prim ovládnutí světa a všudypřítomná FBI, CIA či NID. A jak to má ve správné pohádce dopadnout, svět je zachráněn, chyby jsou prominuty. 40% ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Výborná animace, skvělá akce, povedený soundtrack... To jsou hlavní klady. Kvalitu filmu však snižuje poměrně slabší scénář a snímek také postrádá více humoru. Občas se sice zasmějete, ale víc coolových vtipů by neškodilo. Vcelku se jedná o vtipnou a svižnou akční podívanou pro menší, která však ničím výrazně neuchvátí... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Jerry Bruckheimer tam zkrátka cítit je. Navíc se G-Force svezl na vlně jak Terminátora, tak hlavně Transformerů. Takže se jedná o jednu velkou krádež. Těšil jsem se trošku více na nějaký ten vtípnější momentík, ale ten se ne a ne dostavit. Na morčata jsem si musel nějakou tu chvilku zvykat. Shrnout by se film dal asi takto: blbinka, kterou ocení hlavně mladší 15 let, pro které může být tento film naprostým kultem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když se v celém filmu stará o humor pouze křeček který se bojí toho že má příbuzné s fretkou je asi něco špatně. K soundtracku songy jsou absolutně zbytečné a nepasují tam což by tak nevadilo ale když už tam jsou proč tam jsou několik sekund asi režisér neměl peníze na to je tam pustit celé ubohost. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama