Reklama

Reklama

Monty Python v Hollywoodu

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Trailer

Obsahy(1)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných. (genetique)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak tady se asi nejvíc (společně s Tajným agentem Jackem T.) liší mé hodnocení od průměrného. Připadám si tak trochu jako exot, ale prostě mi nepříjde vtipné, když někdo zápasí sám se sebou porází se a postoupí do finále, kde se utká sám se sebou. Ale asi dvakrát jsem se zasmál, to se musí nechat - vtip o milováni v kánoi je špičkový. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Povedené vystoupení již tehdy neexistujících Pythonů. Skeče jako "Papež a Michelangelo", "200 metrů neplavci", "100 metrů pro lidi bez orientačního smyslu", "Fotbal filosofů" nebo "Bombarďák Harris zápasí sám se sebou" jsou prostě skvělé. Nelze hodnotit jinak, už jen proto, že jde o poslední vystoupení Pythonů s Grahamem Chapmanem. Víte, jaký je rozdíl mezi milováním na kánoi a americkým pivem? ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Druhé zhlédnutí] Monty Pythoni by určitě sestavili "nabitější" setlist jejich gagů, i když čestné výjimky geniality hlavně v podobě švihlé chůze a kanadských dřevorubců se najdou. Celkem je spíše zajímavé sledovat to, že několik "vyvolených" se mohlo účastnit takovéto fanouškovské akce. O to větší škoda, že většina z náš už takovou příležitost nikdy mít nebude. 70 % ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání, po tom jaké to má zde hodnocení. Čekal jsem povrtřídní pythonovskou absurditu, vyhnanou do maximálních obrátek, avšak dostavila se spíš absurdní kocovina. Ale co by se dalo čekat od živého vystoupení, ještě k tomu v Hollywoodu s šíleným publikem, které se směje všemu co zavání vtipností. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kultovní scénky - některé lepší (Michelangelova Poslední večeře, švihlá chůze, složení bonboniéry, boháči předhánějící se ve své chudobě v mládí, pře na objednávku, církevní policie), některé nic moc (zápas sám se sebou, televizní znalostní soutěž se stoupenci komunismu/socialismu, soudci transvestiti, albatros!, "know what I mean know what I mean"-skeč) a některé docela trapné (ukecaná dovolená v Indii, formy vtipů rozdělené do kategorií). Dále mě nebavily ty mezizpěvy, hrané scénky (kromě Karkulky) a animované, ostatně stejně jak v sérii, taky nic moc. Jinak je to ale paráda a typickej Monty Python. Musím doporučit!!! ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný prvými analógovými High Definition videokamerami Bosch Fernseh KCK-40 s modifikovanou šírkou pásma z 5,5 MHz na 10 MHz a s rýchlosťou 24 políčok za sekundu, hotové video bolo potom prepálené na 35mm film. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama