Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Smrt on-line" není špatná, v porovnání s podobně laděnými filmy se však jedná o čistý průměr, neboť nepřináší vůbec nic nového. Máme tu několik vražd ve stylu "Saw", vyšinutého vraha s chabým (a nablblým) motivem, neohroženou hrdinku, jež se zákonitě stává finální obětí, sympatického "poskoka", který to samozřejmě drsně odnese, kvanta zmínek o tom, jak internet deformuje lidské chování a tak dále. Takže jak říkám, průměr. "Kde si můžu stáhnout tohle video?":-) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy za koukatelnost, jinak nic zvláštního pod sluncem, podobných filmů jsou tisíce, zas tak často na ně nekoukám, tak sem dokázal u tohoto neusínat. Ale jinak spíš takový kýč trochu. Základní nápad zajímavý, ale čím víc se film rozjíždí, tím je to béčkovitější - však víte, jak to dopadá, když na skoro všechno musí přijít hlavní hrdina, když se všechno týká hlavního hrdiny, a když i finále musí úspěšně zvládnout hlavní hrdina. Fuj. :-) ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná režie, průměrný film. Diane Lane tentokrát hlavní roli neuhrála a zbytek osazenstva nestojí za zmínku, nejlepší asi Joseph Gross. Film je předvídatelný, má spoustu špatných dialogů a aspoň mně se zdál jako slabší kopírka Saw. Naštěstí film nebyl příliš dlouhý, kdyby měl stopáž kolem dvou hodin, bylo by to daleko horší. Průměrný thriller, nič nového nenabídne, ale potěší dobře odvedená práce za kamerou. 5+/10* ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

skôr slabší priemer . . . gregory hoblit sa špecializuje na thrillery, a aj keď si v nich vypestoval pomerne istú ruku, svoje najlepšie kúsky má už asi za sebou, untraceable je spojenie už viackrát videného krimithrillerového štandardu - či už si spomenieme na mlčanie jahniatok, sériu saw alebo hoci aj taký nepodarok ako fear.com či iné . . . casting je nevýrazný, no nie nepríjemný, rozuzlenie náhle rovnako ako aj napätie postrádajúci záver, ale inak solídny thrillerový priemer skôr do TV alebo na video; ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Zajimavy namet, ale provedeni tak neskutecne presetoidni az to boli. Sablona radoveho thrilleru americke produkce na ktere je neoriginalni a drive milionkrat videne v bledemodrem asi uplne vsechno. Pro nezkuseneho divaka by to byl slusny prumer, ale pro filmoveho veterana jako ja to svou totalni ignoraci jakekoliv inovace zabublalo az na 1*. Absolutne zbytecny film. 2/10 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu si zahráli sami sebe i skuteční televizní hlasatelé z Portlandu. Byli to Marilyn Deutsch, Pete Ferryman, David Freitas, Jim Hyde, Kimberly Maus a Kerry Tomlinson ze stanice Oregon KPTV Fox 12. (Dr Lizal)
  • Do kin byl snímek distribuován pod názvem One Way Lane. (Dr Lizal)
  • Stránka www.killwithme.com existuje aj v skutočnosti. Vlastní ju filmové štúdio a slúži na propagáciu filmu. Stránka vyzerá ako počítač Jennifer Marsh vo filme. Do počítača sa nabúra vrah a návštevník stránky musí vyriešiť 4 testy od vraha, aby jeho stránku znefunkčnil. (ladko)

Reklama

Reklama