Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Recenze (133)

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Až na scénu s ružovou rakvou na streche auta pri hrajúcom mexickom hip-hope som sa skoro vôbec nebavil. A to je pri žánri komédia dosť podstatná vec, však :) (45%) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí filmu Absolventka by ma zaujímalo, či Hollywood niekedy prestane robiť všeobecné romantické komédie s nulovou originalitou. 3/10 ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za trochu méně vydařilou romantickou komedii + jedna hvězdička za mou oblíbenou A. Bledel :-)) ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Opravdu milý film, upřímný a jemný, pro mě velké překvapení! Zobrazuje rodinu jako takovou z té nejlepší perspektivy, ukazuje ostrý střet naivních představ absolventů a reálného světa naprosto přímo a bez jakýchkol zbytečných "vylepšovadel". Příjemní herci a dobrá hudba jsou další silnou stránkou filmu a z Bobbyho Colemana jednou bude chlap k sežrání! ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Kdyby se film víc zaměřil na potrhlou rodinu, udělal by mnohem lépe. Tam totiž potenciál byl. Romantická linka zabírající většinu času byla však příliš fádní a Alexis Bledel mimořádně nesympatická. Závěr naprosto neuspokojivý. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, nenásilné × nedotažené, mdlé, utahané. Aspoň, že to nebylo tak dlouhé. Nápad to byl zajímavý, co dělat po vejšce, ale... Klasická romantická zápletka, dobře střelená rodina od bratra po babičku a hezké hadříky. Na tento jsem se dívala jen kvůli Alexis Bledel. Ta si odehrála svoje ve stylu nevinná modrooká dívka, něco jako v Gilmorových děvčatech. Film je to pohodový, ale zbytečný a nudný. ..ke všemu mě stresuje momentální myšlenka kam po škole.. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na kterou se podíváte a hned vypustíte! Nic nového, spíše okopčené scény, obyčejný příběh, který mi nepřišel až tak zábavný, ani romantický! Ale díky nevinné Alexis Bledel se to dalo dokoukat... Když Ryden dostuduje, žije v obláčcích, že se hned uplatní v dobré firmě. Aniž by jí vzali, už si zamlouvá byt, jenže realita je jiná, cestou jí naboří auto a na pohovor přichází jako poslední, kde jí nevezmou.. Zoufale obchází pohovory, až skončí u tatínka jako prodavačka, kam náhodně příjde i její sokyně, která jí tam poníží a ona uteče.. Útěchu jí poskytuje její kamarád Adam o kterém ani neví, že jí miluje! Když jí táta opraví auto, a zkoušejí jí ho, omylem přejede sousedovi kočku, kterou nesnáší.. Ryden se sbliží ze sousedem, který jí nabídne práci asistentky, kterou záhy opouští.. Tak jako Adama, který odjíždí pryč za muzikou.. Nakonec si uvědomí, že ho taky miluje a že bez něj se nedokáže smát, bavit ani žít a tak za ním odjede. Když se otevřeou dveře vidí na posteli dívku a zklamaná utíká... Adam jí dohoní, řekne že to je jen kamarádka, řeknou si že jeden druhého milují a je konec! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

2 * a to ještě jen kvůli dvou hlavním ženským postavám - tedy aspoň podle mě - Jane Lynch a Carol Burnett a zbytku střeštěné rodiny, do které mi ale Michael Keaton vůbec nezapadal...Těším se na období, kdy se Alexis Bledel dostane z těchto "pubertálních" a do 25 let dospělých postav a stane se z ní konečně něco jiného, než dívka s roztomilým úsměvem. Jelikož z těchto jejích rolí začínám už skřípat zuby... ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Nejdem sa rozložiť z nebíčkovo modrých očí Alexis Bledel. Neprirovnala by som film k jednohubke, ale k priemernému koláču. Polku zjete večer a polku si odložíte do chladničky na zajtra. Lenže tá nezjedená časť je na ďalší deň poriadne nechutná. Koláč má kvalitné a chutné ingrediencie, hlavne pre ženské publikum (postava Adama alebo Davida ♥). Na prvé zahryznutie je veľmi chutný, podľa vašich predstáv. Bohužiaľ, ďalšie sústa už nie sú také lahodné. S príchodom Rydeninho otca a pošahanej famílie sa mi začína zdvíhať žalúdok. Od filmu o absolventke sa stala sprostá rodinná (akože) komédia. Z masla sa stal margarín. Fuj. Kuchár na nás chcel asi ušetriť, nemal to robiť. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie o slečně, co zrovna skončila školu a její naivní plány o dospěláckém životě jí tak úplně nevyjdou... Není to ani příliš vtipné, ani romantické, a i když je to téma, které by nemuselo být leckomu cizí, nemá to ani ten nádech "jo, tohle je přesně o mně". Navíc Alexis Bledel pořád vypadá jako patnáctiletá holčička a bohužel tak i hraje, její výkon je proto pro mě dost mizerný. Aspoň že u toho hezky vypadá. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Alexis Bledel, nebylo celou dobu na co koukat. Takhle alespoň trochu zachraňuje tento "film" bez žánrového zasazení (komedie bez vtipu nebo romantika s jedním pokusem o sex a závěrečným happyendem?).. Bohužel ani dějově se nejedná o žádný zázrak, takže celé to je stěží podprůměr. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Poměrně průměrný romantický film, který ničím nepřekvapí, ale za dlouholetou slabost pro představitele obou hlavních rolí přihodím hvězdičku navrch, protože Alexis je number one od dob Gilmore Girls a Zach zas od časů Friday Night Lights. 4* ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No klasická Amerika... Krásná chytrá holka odmaturuje a neví kam v životě dál a drží ji nad vodou ,,pouze,, její obyčejný přítel a hle hned hezoun od vedle nějaký ten spor atd.. klasika dávám 3z5 a tu 1 navíc dostala Alexis... bez ní by to bylo tak za 2.. ()

Reklama

Reklama