Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Get a load of me, get a load of you Walkin' down the street, and I hardly know you It's just like we were meant to be Holding hands with you when we're out at night Got a girlfriend, you say it isn't right And I've got someone waiting too What if this is just the beginning We're already wet, and we're gonna go swimming Why can't I breathe whenever I think about you Why can't I speak whenever I talk about you It's inevitable, it's a fact that we're gonna get down to it So tell me Isn't this the best part of breakin' up Finding someone else you can't get enough of Someone who wants to be with you too It's an itch we know we are gonna scratch Gonna take a while for this egg to hatch But wouldn't it be beautiful...Oh yeah, it is. 8/10 (strhavám za žvýkačku) ()

mcb 

všechny recenze uživatele

U takovéhoto filmu se nehledí na nějaké technické kvality, dobře vymyšlený scénář nebo vizuální stránku. Nesnaží se dosáhnout nějaké umělecké hodnoty, ohromit hereckými výkony, mít nějakou nadčasovou myšlenku. Dokonale diváka unese na pouhém feelingu a nechá ho prostoupit známými pocity. Přídomek "ze života" je na místě. Krásná a ve svém nitru "obyčejná" romance o sbližování dvou lidí se nese v melancholickém duchu a k tomu jí postačí uvěřitelné hlavní i vedlejší postavy a jeden nekonečný playlist. Takové filmy mě nikdy neomrzí a dají mi, podobně jako Juno, víc, než kdejaká velká filmařina. Thumbs up! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $31,487,293Tržby Celosvetovo $33,506,137Tržby za predaj DVD v USA $9,820,117 //počet predaných kusov 588,396║ Fádne teenegerské sklamanie, kde nie je ani poriadnej zábavy a ani príbehu, infantilnosť. /35%/ ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu jsem odolával, abych byl poslední půlhodinu totálně naměkko. Tím, čím je Zach Braff pro omladinu kolem třiceti, tím je Michael Cera pro všechny kolem dvacítky - tichým, na povrchu zmateným, ale uvnitř citlivým klukem, co hledá... a vždycky nakonec najde. A ať už je to Juno nebo Norah, vždycky je to ten správný a stejně citlivý protějšek, který symbolizuje generační idol podobně postižených. Spousta krásných chvil a romantika až na půdu. ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná romantická komedie. Přesně jak píše milka. Neválel jsem se smíchy, ale celou dobu jsem měl úsměv na tváři. Kat Dennings se mi hodně líbila a Michael Cera opět v roli outsidera také nezklamal. Pět hvězdiček nedám, protože přeci jen je příběh dost jednoduchý a přímočarý, ale níž nepůjdu, protože se mi film hodně líbil a třešničkou na dortu je pro mě skvělý indie soundtrack, který mi po shlédnutí filmu hrál doma dva dny dokola a dokola. Navíc mi film přirostl k srdci díky tomu, že jsem k němu dělal české titulky. To Bebacek: Nevím, jestli jsme se dívali na stejný film. Každopádně odpad si tenhle snímek rozhodně od nikoho nezaslouží. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Autoři knižní předlohy (Rachel Cohn and David Levithan) se ve filmu objeví v záběru v restauraci Veselka. (HellFire)
  • Nahrávací studio "Electric Lady Studios" založil v roce 1970 Jimi Hendrix (FilmFan24)
  • Oblíbená písnička Nicka a Nory, na kterou spolu tancují v klubu, se jmenuje "Lover" a pochází z alba "Smokey Rolls Down Thunder Canyon". Její autor a zpěvák Devendra Banhart si ve filmu zahrál malé cameo vlasatého zákazníka obchodu, kde spolu Norah a Tris mluví o orgasmu. (Firebug)

Související novinky

Reklama

Reklama