Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seriál se blíží ke konci a všichni se snaží vypořádat s radikální změnou okolností. (Netflix)

Recenze (48)

DivisorSVK 

všechny recenze uživatele

Práve som dopozeral už druhý krát Breaking Bad series a každý má nejakú obľúbenú časť vo svojom obľúbenom seriály, a hlavne v Breaking Bad si ťažko nejaký len 1 nájsť ale táto časť má niečo v sebe čo ostatné nemajú ale za mňa je toto najlepšia časť aj keď je smutné čo sme videli a emócie nami prechadzajú ako keby sme to cítili a dívali sa ich očami. (aspoň ja som sa do tohodosť vžil) a skoro som zabudol dýchať. 6* PS. po skončení tohto dielu som si musel dať panáka. ()

Vajonek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázka toho, jak se dají v podstatě veškeré hlavní postavy, které ještě zbyly, zdrtit v jednom díle takovým způsobem, že víc už to snad ani není možné. Tolik ran, které zde byly uštědřeny Hankovi, Marie, Skyler, Flynnovi, Jessemu, Waltovi (u kterého by se mohlo zdát, že ty rány pouze rozdával, ale úplně to tak taky není), dokonce ani mimino nezůstalo úplně ušetřeno... Člověku je vlastně všech tak strašně líto, zároveň ale věděl, že něco takového přijde, že to nemůže být stále jen hra kočky s myší, kdy se na chvíli tomu či onomu vždy podaří vyklouznout, aby se zase karty obrátily a vyhrával nějaký čas ten druhý a aby ještě mohl alespoň v některých rovinách zůstat relativně pokojný stav či zdání nějakého normálna. Jednou se to muselo úplně zbortit a že to tedy je zborcení se vším všudy. Je tu tolik věcí, které neměly být udělány nebo vyřčeny, už se ale stalo a není cesty zpět, není asi žádná šance, že by mohlo alespoň něco být jako kdysi dřív, než měl nejchytřejší muž široko daleko ten nejlepší nápad v historii a (tehdy ještě celkem nevinně a asi skutečně s jediným - v základu chvályhodným - motivem zabezpečení rodiny) vlezl do toho krásného karavanu... Máme tu ale ještě dva díly, takže nás, ač se teď úplně nezdá, že je to možné, zřejmě čeká ještě větší peklo... ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja asi odpadnem... Ozymandias je srdcervúci emocionálny kolotoč, ktorý sa naozaj s ničím nepára a určite nie nadarmo má takéto priam až nebesky vysoké hodnotenie. Rozhodne najlepšia epizóda a vrchol celého BREAKING BAD, ak nie náhodou aj absolútny vrchol seriálovej tvorby a zároveň aj najlepšia epizóda, aká bola doposiaľ natočená. Zatiaľ sa mi ešte ani raz pri tomto seriáli nestalo, že by mi nejaká scéna vohnala slzy do očí, ale Ozymandias ma presvedčil o opaku. Neveril som, že ešte niekedy mi bude Jesseho ľúto, ale stalo sa... Nečakal som, že BREAKING BAD môže posunúť laťku ešte o úroveň vyššie, ale stalo sa... Päť hviezd je zúfalo málo... Konečne som pochopil, prečo je celá piata séria označovaná ako MASTERPIECE. Určite s tým označením súhlasím. "You're the smartest guy I ever met, and you're too stupid to see... He made up his mind 10 minutes ago._______ Do what you're gonna do." ()

hephaestus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jesse proste neni Walt, a preto ho mal Walt rád možno ako syna, ale keď si prestal uvedomovať čo robí a jednal už len z pomsty, Walt stratil cit a mieru aj tú čo mi ešte zostala keď už nebol waltom ale Heisenbergom. Zmenil sa na niečo neľudské aby v zápätí na to sam doplatil. Hankova smrť znamenala smrť pre Jesseho v očiach Walta. Ale parádne vyfarbujuci sa todd dojde s nápadom ktorý ešte oddiali nevyhnutne. Hank mi nikdy nebol sympatický, to sa vsak neda povedať o tom, že jeho myslenie bolo ďaleko pred všetkými, teda až na Walta, ale aj jeho dokazal prechytracit. Taký má byť policajt, pochopiteľne Walt sa z toho nespamata ani nikto z rodiny. To je waltov koniec. Satisfakcia a aky taký návrat čaká v poslednom dieli. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl podle mě nejlepší díl seriálu. Tady se toho tolik posralo, ty krávo. Hank a jeho kámoš mrtvej. Todd s jeho bandou skoro vše Waltovi vezmou a zároveň unesou Jesseho. Flynn se vše dozví. Walt unese Holly a začíná novej život. Tvl a ještě vlastně Walt řekne Jessemu že mohl zachránit Jane. Heeej konec tohle, neuvěřitelnej seroš. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Walter White (Bryan Cranston) v epizodě Ozymandias valí sud s penězi v poušti, projde kolem svých starých kalhot, které mu uletěly v pilotním dílu. (dandy11)
  • Když Skyler White (Anna Gunn) a Walter White Jr. (RJ Mitte) přijedou ke svému domu, v odrazu bočního okénka auta si lze všimnout objektivu kamery. (imagoo)

Reklama

Reklama