foto

Michael Slovis

  • nar. Plainfield, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Exit 19 (TV film)
2005 Nukleární cíl
2003 Cizinec
2002 Na pokraji smrti
2000 Ready to Run (TV film)
1999 Čtvrté patro
Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
Třináctý rok (TV film)
Zítra se žením
1998 Charlie Hoboken
Městečko Halloween (TV film)
Ohrožené město
Záhada diamantu
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Nebezpečný výlet (TV film)
Seduction in a Small Town (TV film)
Útok na ponorku
1996 Anděl strážný v nebezpečí (TV film)
Vibrations
1995 Crash
Heading Home
Malicious
Party Girl

TV seriály

2014 Pozůstalí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Žulový stát (S05E15)
Ozymandias (S05E14)
další epizody (6)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
Řekni mé jméno (S05E07)
Odkup podílu (S05E06)
další epizody (7)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Ztráta tváře (S04E13)
Konec světa (S04E12)
Úložiště (S04E11)
další epizody (11)
2010 Rubicon (TV seriál)
Running Wilde (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Polovičaté řešení (S03E12)
Městečko Abiquiu (S03E11)
další epizody (12)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Květiny na tvůj hrob (S01E01)
Milionový lékař (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Všechno totiž existuje víckrát (S01E20)
Půlnoc (S01E18)
Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Znovuzrození (S02E12)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
další epizody (13)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Duchové (TV film)

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
On Your Knees (S02E12)
Viktor (S02E04)
Damsels (S02E03)
The Path (TV seriál)
The Red Wall (S02E04)
The Father and the Son (S02E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Co je třeba (S07E15)
2016 Preacher (TV seriál)
South Will Rise Again (S01E05)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bali Ha'i (S02E06)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
Kindness (S01E09)
Aféra (TV seriál)
211 (S02E11)
Jak prosté (TV seriál)
Útěk z vězení (S03E22)
Zmizelý nebožtík (S03E17)
Hra o trůny (TV seriál)
Dům černé a bílé (S05E02)
V očekávání válek (S05E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Díky (S06E03)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
At Least It's Justice (S01E10)
Stepping Stone (S01E01)
Chicago Fire (TV seriál)
Until Your Feet Leave the Ground (S02E18)
Jak prosté (TV seriál)
The Hound of the Cancer Cells (S02E18)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
No Regrets (S02E07)
Perníkový táta (TV seriál)
Doznání (S05E11)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Two Families (S01E07)
Perníkový táta (TV seriál)
Svobodný život nebo smrt (S05E01)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Pride, Pomp and Circumstance (S01E06)
Perníkový táta (TV seriál)
Zahnán do kouta (S04E06)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Kafkárna (S03E09)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace