Reklama

Reklama

Filmy s pracovní tematikou, které stále hlásaly, že práce má být první potřebou člověka, procházely jen pozvolným vývojem. Střet ustrnulého, bojácného myšlení s novátorskými postupy, byť ve výrazně pozměněné podobě, je však zachován. V tomto případě se ocitáme v továrně na obráběcí stroje, kde ruční práci má nahradit robotizované vybavení. Naskýtá se tak vzácná šance spatřit tento pozapomenutý snímek, který publikum zcela ignorovalo - v době vzniku jej viděla zhruba tisícovka lidí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Doprdele, co to bylo? ? :-)  Vadil mě ten hnusnej pán se zpocenou pleší, kde přesně uprostřed měl propocený chomáček vlasů, ten byl odporný. Toho vystříhat, stejně tam hraje velký hovno. Hryce znám z Kamaráda do deště,kde hrál Bureše a hrál ho naprosto výboně.

Na film jsem se ale díval hlavně kvůli polské blondýnce MARIA PROBOSZ!!!

Ta se první půlce filmu neustále vysvléká a vystavuje vnady a z pusinky vypouští samé závažné myšlenky a v druhé půli se z ní stane jaksi velmi moudrá vševědkyně  a umělkyně, strašně se ztrapnila v tý fabrice, jak tam teatrálně se rozkročila v kozačkách a začla něco vykřikovat a dělat scény a jezdit na ještěrkách a pokřikovat po všech, to bylo strašně trapný:-)  Ale ta jako roztomile trapný, furt si musí človk představova tu její píču a musí se usmívat.

Pak tam nastane neuvěřitelná scéna, kdy odmítne se vyspat s jedním vousáčem, vyjde z hotelu uprostřed noci a za chvíli je světlo, to jsem se uplně rozesmál. Maria Probosz nastoupí k někomu do stodvacítky a začne za špinavym čelním sklem řvát hystericky. Jakože vypouští nesnesitelné napětí nervové.

Pak Dočolomanský jakoby dostane infarkt v termálním bazénu,,Maria ho místo zachraňování jen pozoruje skrz skleněnou výplň dveří a najednou je zničehonic zase ráno a Maria se tváří zamyšleně, zase.

A na konci nějaký dítě kope hromadu balónku na jezdícího robota. Ten robot do toho furt najíždí a to dítě furt kope ty hromad nafukovaích balónů do toho robota. Tím film končí. Maria sedí v hledišti, je pečlivě učesaná a nalíčená a tváří se jak nějaká důležitá vševědkyně. STO BODOU!!!!

Na film jsem se díval kvůli Márii, tak jsem j taky dostal. No, ve filmu ZÁTAH https://www.csfd.cz/film/201914-zatah/galerie/?type=1 měla asi jednu krátkou větu a další tak tři slova  a líbila se mi ta mnohem mnohem víc! Tam je BOHYNĚ!!! BOHYNĚ KRÁSY A LÁSKY!!! Neuvěřitelné krásné zjevení na závěr filmu o dvou kriminálnících! Tady je přítomna celý film a je jakási...rozpačitá. Ale stejně STO BODOU.

na příspěvěk reagoval Raccoon.city

Reklama

Reklama