foto

František Desset

  • nar. 9.11.1942
    Jelšovce, Slovenský stát
  • zem. 17.1.2006 (63 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kvet šťastia (TV film)
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1998 Amine emlékezete (TV film)
Dožinky (TV film)
Kovladov dar (TV film)
Opojenie z premeny (TV film)
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
1996 O hlúpej žene (TV film)
1995 Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
1991 Dúhová cesta (TV film)
Simon a Clotilde (TV film)
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 Jacobowski a plukovník (TV film)
Júlia (TV film)
Posmrtné svedectvo (TV film)
1989 Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Profesor Raat (TV film)
Prstienky z kukučiny (TV film)
Právo na minulosť
Sedím na konári a je mi dobre
Tak sa na mňa prilepila (TV film)
V službách zákona: Kleptomanka (TV film)
1988 Karakušov rozsudok (TV film)
Muž na správnom mieste (TV film)
Vianoce Adama Boronču (TV film)
1987 Hody
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Predohra (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
V poslednej chvíli (TV film)
1986 Cena odvahy
Rozlúčka s Máriou (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
Tiene v raji (TV film)
Vec svedomia (TV film)
1985 A ak zajtra umriem (TV film)
Ako sa husár učiteľom stal (TV film)
Konečne bude mier! (TV film)
Ozveny (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
Revue za šest korun (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)
Dies irae (TV film)
Drevená krava (TV film)
Lev Tolstoj
Majka (TV film)
Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Návrat Jána Petru
Súťaž o milión (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Dvojaký život doktora Šela (TV film)
Pozadí (TV film)
Predohra v mol (TV film)
Šanca (TV film)
1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
O smelom krajčírikovi (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
Pražská terčovnica (TV film)
Thibaultovci (TV film)
Tušenie
Veľké preteky (TV film)
Výzva (TV film)
1981 Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Pes pána generála (TV film)
Plesové šaty (TV film)
Rembrandt van Rijn (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
Victoria v podjeseň (TV film)
Čisté vody (TV film)
1980 Aký požičaj, taký vráť (TV film)
Balladyna (TV film)
Dnes z tretej strany (TV film)
Hodiny
Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Jubelove deti (TV film)
Mimořádná odměna (TV film)
Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (TV film)
Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
Prelom (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
Sivá hmla (TV film)
Telegram (TV film)
Toto leto doma
Vojak a bratove slzy (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Blízke diaľavy
Drevená figúrka (TV film)
Frajeri a frajerky (TV film)
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Manželčatá (TV film)
Olejkár (TV film)
Príležitosť (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
Uzlíky nádeje (TV film)
Vojvodkyňa z Amalfi (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1978 Duša spoločnosti (TV film)
Einsteinov úsmev (TV film)
Gábor Vlkolinský (TV film)
Krutá ľúbosť
Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
Pustý dvor
Smoliari
Vysoká cena (TV film)
1977 Advokátka
Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Bludička
Chlapi (TV film)
Deň zvýšenej intuície (TV film)
Iní, ako ty a ja (TV film)
Leto na Rovniach (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Penelopa
Poslední parlamentári (TV film)
Počúvajme slnko (TV film)
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Skrat (TV film)
V metelici času (TV film)
Vianočné oblátky (TV film)
Vojáci Svobody I. - IV.
Yetiho stopy (TV film)
Zlatá réva
Zlaté klasy (TV film)
Zlomené putá (TV film)
Červený muškát (TV film)
Škola klebiet (TV film)
1976 Balada o uznaní (TV film)
Desať percent nádeje
Deväť opustených kabeliek (TV film)
Dni Turbinovcov (TV film)
Do posledného dychu
Keby som mal dievča
Kongres v Neapole (TV film)
Leove noci (TV film)
Oceliari (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
Postup (TV film)
Pozor, ide Jozefína!
Prvá nadovšetky (TV film)
Rozdelení
Serenáda pre Martinu (TV film)
Stratená dolina
Sváko Ragan (TV film)
Červené víno (TV film)
1975 Fantastická žena (TV film)
Horúčka
Lampióniky (TV film)
Nemám čo povedať (TV film)
Objav v lese (TV film)
Pacho, hybský zbojník
Prerušujem pojednávanie (TV film)
Príbeh o Fatime a Omarovi (TV film)
Simultánka s Aľjochinom (TV film)
Strieborný prach (TV film)
Tetované časom
Zlaté jabĺčko (TV film)
Čenkovej deti (TV film)
Šepkajúci fantóm
Život na úteku
1974 Do zbrane, kuruci!
Horali (TV film)
Kronika (TV film)
Kto odchádza v daždi...
Operácia Raketa (TV film)
Pätnásť životov (TV film)
Rozhodnutie (TV film)
Smrť v kufri (TV film)
V každom počasí
Veľká noc a veľký den
Veľké pokušenie (TV film)
Vír (TV film)
1973 Chcem (TV film)
Desatinka citu (TV film)
Havária (TV film)
Prípad krásnej nerestnice
Vrchárska balada (TV film)
Víťazný pád (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1972 Zabiják (TV film)
Červené víno (TV film)
Človek na moste
1971 Hľadači svetla
Klinko a Kompit kráľ (TV film)
Krompašská vzbura (TV film)
Žiarlivé ženy (TV film)
1970 Ministerstvo mravopočestnosti (TV film)
Naši pred bránami
1969 Generácia (TV film)
Inferno (TV film)
Morská záhada (TV film)
Plakalo baby (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1966 Canarisova krvavá hviezda (TV film)
Montserrat (TV film)
1965 Kubo (TV film)
Mŕtvi nespievajú (TV film)
Smrt přichází v dešti
1964 Odvaha (TV film)
1963 Kto si bez viny

TV seriály

2000 Ako divé husi (TV seriál)
1991 Dido (TV seriál)
Pochopenie (E03)
Zrkadielko (E02)
Znaky na múre (E01)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Vraždy na ulici Morgue (E01)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
Válka volů (TV seriál)
Pomsta (E05)
Zrada (E02)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1979 Plechová kavalérie (TV seriál)
Černá jízda (E02)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
Črty zo života (TV seriál)
1976 My sme malí muzikanti (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)
Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Hanszky Zsuzsanna (E03)
Az árnyék (E02)

Dokumentární

1979 Stretnutie v Tajove (TV film)
1976 Komunisté (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky