Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh mladého páru uprostřed nebezpečné hry. Amber a Duke se hluboce milují, ale jako každý pár mají i oni mezi sebou svá tajemství. Amber pracuje jako prodavačka v obchodě, jednoho dne je v bytě napadena dvěma muži, kteří ji ještě okradou. Netuší, že Duke se stýká s pochybnou společností, která stojí za tímto útokem. (Croma)

Recenze (30)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ústřední mladý pár Brian Geraghty a Jenna Dewan kromě toho, že se milují mají i nemalé finanční potíže. Velice jim tedy přijde vhod když se náhodně zmocní tašky s tučným balíkem peněz. Má to však jeden háček. Sumička patří sadistickému zkorumpovanému policistovi Christianu Slaterovi, který peníze získal nelegálním obchodem s drogami a chce za každou cenu své peníze zpět, aby se neprozradily jeho nekalé praktiky. Slater je ve své psychopatické kreaci nebývale přesvědčivý a i když je během děje postřelen, pořezán v obličeji, tak se rychle dokáže zotavit a film vyloženě táhne. I bez efektní režie se dá natočit solidní film, který nenudí a rychle uteče. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ohrané, videné, ale pri tom aj celkom zaujímavé a nenudiace s príjemnou stopážou. Filmík si príjemne ubiehal a ja som mladej dvojke fandil až do konca aby im tem "american dream" na gangsterský spôsob vyšiel. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Novodobí Bonnie a Clyde v akci. Ba ne, toto oslovení by bylo pro tuto dvojici luxusním. Tvůrci vsadili spíše na tu romantickou stránku - vždyť do 50. minuty se pořádně nic neděje. A to má být akční film. Pak tedy pár napínavých scén, nějaká ta akce a finále opět doják. Nevím, bylo to takový zvláštní. Na akční film, málo akcí a romantické to býti nemělo, takže spíše béčkový thriller. Zkrátka průměrný video film. Ale jelikož jsem zůstal až do konce a navíc jsem jim v závěru i fandil, dávám 60%. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak bylo to lepsi nez me ocekavani,ne ze by slo o nejaky klenot,ale dalo se na to divat ,flim slusne ubihal,nenudil jsem se! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nic moc teda, neznamy reziser natocil film, ktory ale vo svete toho vela neznamenal a neznamena. Ona je predavacka, a netusi ze on sa stretava s kamaratmi z akejsi miestnej mokrej stvrte ... teda priserne slaby namet na film, ...... len taka nudna rutina, bez tempa, nema cim zaujat . 25 % ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jenna se mi hrozně líbila, byla tak přirozeně syrová, nebo jak to říct. Jinak film byl oničem. Nic extra, nebýt jí asi bych ani nedal víc jak jednu hvězdu, ale nakonec jsem si uvědomil, že jsem se díval každou minutu a nebyl jsem znuďen. Takže si ti tři hvězdy zaslouží. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

Jasné, nebolo to až tak zle natočené a nebolo to ani nudné. Mal som s týmto filmom jediný problém, neviem prečo, ale všetci herci a ich postavy mi liezli totálne na nervy. Toľko blbostí urobiť a toľko kravín natárať je fakt scenáristicko - herecký supervýkon :) 4/10 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora sliboval slušný thriller. Jméno Christiana Slatera tento pocit jen umocňovalo. Kde se tedy stala chyba? V nesympatickém hlavním hrdinovi, v ne příliš povedeném scénáři anebo v marném pokusu udělat novou "True Romance" (1993)? Christian Slater v "True Romance hrál, takže si myslím, že tady se mělo jednat o jakousi analogickou paralelu, která se ale nepovedla. Škoda. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela slušný nervák tenhleten film, musím říct. I když na můj vkus až moct negativně laděný. Film vypráví o marném boji mladého páru o kousek toho životního štěstíčka ve velké zlé Americe. Kde jim to nejdřív znemožňuje parta místních zlodějů, kteří je neustále okrádají. To však ještě netušily, že si najdou daleko horšího nepřítele v podání "vždyhajzla" Christiana Slatera, který to klasicky zahrál nadprůměrně dobře. Sečteno podtrženo, lehce nadprůměrný snímek se skvělým Slaterem v opět záporné roli. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

No mne už láska vykrvácela... Nepovzbudil, neurazil, nic nedal. Christian Slater byl skvělý zkorumpovaný pan policajt, zbraň umí z životní zkušenosti držet velmi dobře. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

I přes svojí obyčejnost by to nemuselo být tak špatné, kdyby v tom nebyl vidět ten amatérismus. Parta lidí si zřejmě řekla: "Spíchnem nějakej film, do měsíce to budem mít hotový a zaplatíme jedno známý jméno, aby se to prodávalo". ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Mě se ten film prostě moc nelíbil. Ze začátku to vypadalo docela dobře, ale jak se do toho p*isral Slater, tak to začalo bejt lehce přehnaný. Přišlo mi to jako slátanina typu: "dáme tam od všeho něco" - láska, gang, hodnej polda, zlej polda, prachy, smrt, casino... 50 % ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Na video film to bolo veľmi dobré. Dobrí herci aj ich herecké výkony boli slušné. Dej je síce už dosť neoriginálny, ale film, ktorý nenudí si vždy zaslúži jedno pozretie. 55% ()

LudaB1905 

všechny recenze uživatele

Neskutečně ohrané tuctové téma a další jeho verze...původně jsem chtěl dát ještě nižší hodnocení ale film si ode mne zasloužil 2* za přeci jen na USA film dost netypickým závěrem, kdy film zcela ojediněle neskončil americky typickým Happy-endem.... ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Jedinými pozitivy tohohle filmu jsou hezká Jenna Dewan a to, jak film rychle odsýpá. V podstatě ani nestihnete začít se nudit nebo si uvědomit, že všechno co film nabízí, už jste někdy viděli někde jinde... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický akčňák jaký jsem dlouho neviděl. Ze začátku to bylo protkané čistě tou romantikou, až jsem začal přemýšlet, kam se ztratila ta akce, ale pak to dostalo ty správný grády. Christian Slater mi jako padouch moc nesedl, ale to neznamená, že by onu postavu zahrál špatně. Ba naopak. Tvrdý byl, jen ten strach u mne moc nevyvolával. Napětí by se v druhé polovině filmu dalo krájet a tak překvapí nezvyklý konec. V tomto snímku je napěchováno kdeco - láska, hodnej a zlej policajt, gang, ukradené peníze, útěk, stíhání atd. atd. Ale ono to funguje na výbornou, což zase nebývá zvykem. Tento snímek rozhodně u mě udělal dobrý dojem. ()

Reklama

Reklama