foto

Tara Summers

  • nar. 19.12.1979 (40 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ovid and the Art of Love
2018 Boy Boy Girl Girl
Driven
Major Arcana
2017 Cecile on the Phone
Confessions of a Teenage Jesus Jerk
Wanderland
2014 1%ERS
2013 Here Comes the Night
2012 Hitchcock
2010 Inspired by Bret Easton Ellis
Lake Effect, The
Luster
2008 Láska krvácí
2006 Rabbit Fever
Warholka
Wedding Album, The (TV film)
2005 Svěrací kazajka
2004 Zlatíčko
2003 Co ta holka chce

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Room 320 (S01E11)
Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Gets a Call from HR (S04E03)
2019 Paní ministryně (TV seriál)
The Common Defense (S05E17)
Between the Seats (S05E15)
Jak prosté (TV seriál)
Další dobrodružství (S07E01)
2018 American Crime Story (TV seriál)
Neptej se, nic neříkej (S02E05)
Bull (TV seriál)
The Ground Beneath Their Feet (S03E01)
Silicon Valley (TV seriál)
Facial Recognition (S05E05)
2017 Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Balm in Gilead (S02E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
Přijde kněz do baru (S01E09)
Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
The Characters (TV seriál)
Dr. Brown (E08)
Difficult People (TV seriál)
Carter (S02E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dron (S07E18)
2015 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
LCD Soundsystem (S02E09)
Stalker (TV seriál)
Fun and Games (E17)
2014 Mizera (TV seriál)
Mammophile (E13)
Man's Best Friend (E12)
Remembrance of Taxis Past (E11)
další epizody (13)
Stalker (TV seriál)
A Cry for Help (E10)
Crazy for You (E09)
Fanatic (E07)
další epizody (5)
Newsroom (TV seriál)
Boston (S03E01)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Deus ex machina (E02)
Mezi životem a smrtí (E01)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
To Thine Own Self (S05E11)
Crucifixed (S05E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Clue: SI (S09E07)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Mrchu jako ona svět ještě neviděl (E05)
Sice mě to zabije, ale udělám to (E04)
další epizody (6)
Private Practice (TV seriál)
If You Don't Know Me by Now (S04E11)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
Made in China (S05E12)
Juiced (S05E11)
další epizody (19)
2007 Dirt (TV seriál)
The Sexxx Issue (S01E10)
Come Together (S01E07)
The Secret Lives of Altar Girls (S01E06)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
Bostonské trhání testů (S04E09)
Shoda náhod (S04E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Major Arcana