foto

Tara Summers

  • nar. 19.12.1979 (38 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boy Boy Girl Girl
2017 Cecile on the Phone
Confessions of a Teenage Jesus Jerk
Wanderland
2014 1%ERS
2013 Here Comes the Night
2012 Hitchcock
2010 Inspired by Bret Easton Ellis
Lake Effect, The
Luster
2008 Láska krvácí
2006 Rabbit Fever
Warholka
Wedding Album, The (TV film)
2005 Svěrací kazajka
2004 Zlatíčko
2003 Co ta holka chce

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
Neptej se, nic neříkej (S02E05)
Silicon Valley (TV seriál)
Facial Recognition (S05E05)
2017 Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Balm in Gilead (S02E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
A Priest Walks Into a Bar (S01E09)
Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
The Characters (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Unmanned (S07E18)
2014 Mizera (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Boston (S03E01)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Deus Ex Machina (E02)
Pilot (E01)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
To Thine Own Self (S05E11)
Crucifixed (S05E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Clue: SI (S09E07)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Mrchu jako ona svět ještě neviděl (E05)
Sice mě to zabije, ale udělám to (E04)
další epizody (6)
Private Practice (TV seriál)
If You Don't Know Me by Now (S04E11)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smoke Signals (S05E01)
2007 Dirt (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace