Reklama

Reklama

Filmová hvězda

  • USA Private Valentine: Blonde & Dangerous (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Když se filmová hvězdička třetí třídy Megan Valentinová náhle octne bez peněz a veřejně ponížená, odchází od vraku nabouraného auta a bez přemýšlení se přihlásí do americké armády v marné naději, že jí to změní život. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

"Moje babička dělá lepší kliky než vy!" "Tak to bych vaši babičku chtěla vidět." "Chcete to vzdát, vojíne?!" "Jo! Chci to vzdát! Nemám na to!" ... Vojín Benjaminová pro mě byl vždycky průměrný film. Ale že někdo vezme jeho myšlenku a vytáhne z ní tolik, jako se povedlo tady, by mě nenapadlo. Parádní filmek, VELMI správná ptákovina a až na některé klišé prakticky bezchybné. 4* ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

docela povedená komedie, kdy se filmová star rádoby hraje na vojandu, docela vtipné,ale myslímsi, že do výcviku ženy opravdu nepatří, jeto jiný svět, tvrdý trénink a jen hodně odolný člověk může tímto projít,a pakjítdo nesmyslné války, to už nechápu vůbec. Bylo to ale příjemný film, který nenudil, ale ani nijak nenadchnul ()

Reklama

gfrusvk 

všechny recenze uživatele

Dneska som to skukol v telke a náhodou fajn komédia, typická nenáročná jednoduchá vec na večer, s dobrým koncom, nenásilným, americkým humorom. Pozerať to sám a v celku bez reklám, asi by som sa unudil, ale keď chce človek len vypnúť a zvaliť sa večer pred telku s rodinou, tak je to fajn voľba. Ako TV komédii by som dal 4****, normálne dám 3, čo je ale stále vysoko nad čsfd priemerom, kritika ostatných je myslím zbytočne prehnaná. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Komedie, která byla totálně nevtipná a zbytečná. Navnadil mě pohledný poster a dobře udělaný trailer. Samotný film je totální zhovadilost. Hollywoodská stár se vyseká v autě a pak vstoupí do armády. Super neoriginální příběh o fifince, která si musí prošlapat cestičku v "drsném" výcviku armády. Jessica Simpson hraje šíleně, sice vypadá hezoučce v uniformě, ale to je asi tak všechno, co předvedla. Měla by zůstat u zpěvu, případně ukazovat sexy naleštěný nohy v podobných filmech, jako Mistři hazardu. Tento příběh "amerického zlatíčka", byl totálně nudný. Když už se vyskytla nějáká vtipná scénka, nebo hláška, byla tak špatně natočená, že vyzněla do ztracena. Za celý film jsem se nezasmál ani jednou. Přitom to byl "ulítlý" příběh s nereálnýma postavama a každá druhá scéna byla záměrně přehnaná. Nevim komu se tohle může líbit, ženy se u toho budou nudit, muži dvojnásob. Malé holky možná pohltí podstata filmu, dbát na kamaradství a bla bla bla. Kluky možná vzruší Jessica, ale celkově je to nudná sračka s trapnou a tuctovou pointou, která nemůže obstát u zkušeného diváka, ani kdyby každých pět minut režisér předvedl šukací scénu všech vojaček a Simpson si to rozdávala s hlavní svojí M16ky. 40% 31.01. 2010 ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Docela zbytečný film parazitující na Vojínu Benjaminové a Pravé blondýnce. Ovšem Jessica Simpsonová zdaleka nedosahuje kvalit Reese Witherspoonové a Goldie Hawnové. Pokud ale patříte mezi Jessičiny obdivovatele a je vám fuk, že scénář ani herecké výkony nestojí za zlámanou grešli, klidně si majora Movie star pusťte. Čeká vás sterilní podívaná založená na jednoduchém konceptu "zhýčkaná kočka nafasuje ešus a uniformu a stává se z ní vojanda". Valná část vtipů je založená na tom, že Simpsonová padá na zadek, pro rozveselení družstva imituje své nadřízené a od těch samých nadřízených se pak nechává pěkně seřvat. Do toho pár vážnějších momentů, kdy se herečka pokouší pomoci svým spolubojovnicím řešit jejich problémy, nějaké to flirtování s pohledným seržantem a překvapivě vyhraný finální paintballový zápas. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama