foto

Keiko Agena

  • nar. 3.3.1973 (45 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Keiko, celým jménem Christine Keiko Agena se narodila 3. října 1973 v Honolulu, kde vyrůstala do svých sedmnácti let. Již v deseti letech měla za sebou svůj herecký debut, když si zahrála malou roli ve hře The Best Christmas Pageant Ever. Tato zkušenost se jí zalíbila natolik, že se rozhodla ve vystupování pokračovat. Po střední škole odešla do Washingtonu na Whitmanovu vysokou školu, kde studovala činohru.

Její první profesionální konkurz skončil menší rolí v seriálu ODPADLÍK. Od té doby si zahrála především epizodní role, např. v BEVERLY HILLS 90210, matku neslyšícího chlapce v POHOTOVOSTI, studentku Leilu Fosterovou v dramatu FELICITY nebo mladou ženu zápasící s mentální anorexií v televizním speciálu KŘIŽOVATKY MEDICÍNY. Do podvědomí televizních diváků se Keiko dostala rolí Lane Kimové v seriálu GILMOROVA DĚVČATA. Tuto roli hrála i přesto, že byla podstatně starší než její seriálová postava, při zahájení natáčení jí bylo 27 let.

Věnuje se asijsko-americké herecké společnosti, která vystupuje s původními hrami po celé zemi. V roce 2005, 19. prosince se vdala ve vrtulníku nad Las Vegas, kde také v součastnosti žije.

Taninaca

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hook It Up!
2016 The Wrong House (TV film)
2015 The Night Is Young
2014 Me + Her
2012 Lil Tokyo Reporter
2011 Transformers 3
2009 Šéfe, jsem v tom!
2008 Filmová hvězda
2004 Hair Show
Perfect Party, The
2003 Cats and Mice
2002 Tomato and Eggs
1998 Hundred Percent
1995 Terror in the Shadows (TV film)

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Dream Logic (E09)
Wake (E07)
13 Reasons Why (TV seriál)
The Missing Page (S02E09)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 6, Side A (S01E11)
Tape 5, Side A (S01E09)
Tape 4, Side A (S01E07)
další epizody (6)
Colony (TV seriál)
Fallout (S02E06)
Company Man (S02E05)
Panopticon (S02E04)
Sweet/Vicious (TV seriál)
An Innocent Man (E09)
Heartbreaker (E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk (S08E18)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
Summer (E03)
Spring (E02)
další epizody (4)
Grimm (TV seriál)
Inugami (S05E17)
2015 Ex-Best (TV seriál)
2013 Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
Cascading Failures (S03E06)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Domina vždy plácne dvakrát (S02E16)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Noční běžec (S15E12)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
Jen Gilmorova děvčata (S07E17)
další epizody (6)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Manželství po francouzsku (S07E07)
Buldoci, do toho! (S07E06)
Lorelai a její první kotillon (S07E03)
další epizody (4)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
A House Is Not a Home (S05E22)
To Live and Let Diorama (S05E18)
So... Good Talk (S05E16)
další epizody (6)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
The Party's Over (S05E08)
You Jump, I Jump, Jack (S05E07)
Rande ve čtyřech (S05E05)
další epizody (17)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Zhyň, blbče (S04E08)
Festival živých obrazů (S04E07)
další epizody (18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkuvzdání (S03E09)
Taneční maraton (S03E07)
Vejce nadivoko (S03E06)
další epizody (13)
2001 Noční můry (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Mladíček na útěku (S02E09)
Náš hotel (S02E08)
další epizody (16)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Roryin ples (S01E09)
Láska, válka a sníh (S01E08)
další epizody (9)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2004 The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace