Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

R.A.D.E.K odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná pseudohypotéza o konci světa v roce 2012 by si zasloužila hodnocení odpad!, ale na premiéru si bude muset počkat... samotný film nám jako téměř všechny katastrofické filmy nabízí pohled na Londýn v plamenech a rozpadající se Jeruzalém, škoda chybějícího NY a Paříže, vznikla by ještě větší blbost. Samotný hloupý, nedotažený a špatně natočený příběh vše korunuje. ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

1* dávam iba preto, že som to vydržal pozerať dokonca. Ale ten rozprávač to je teda sila to sa musí uznať. Z tých jeho rečí som sa naozaj posral (ale od smiechu). Ale nie vážne. 21.12.2012 má prísť koniec sveta. Zemská os sa začne otáčať na druhú stranu, prídu katastrofy, zemetrasenia, vojny etc. A všetko je to pravda!! Veď to predpovedali Mayovia, potom Web-bot či čo a nakoniec ešte aj desiatky prorokov a veštcov :D:D:D:D. Sakra zase si z toho robím prdel. Ale čo už, veď inak sa to ani brať nedá.... ()

Reklama

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Přehmatem (šlo mi o Doomsday režiséra Neila Marshalla) jsem se dostal k této na dnešní dobu unikátní záležitosti. Záhy bylo vše jasné. Chvílemi jsem si myslel, že se tu někdo pokouší o vtip. Jakmile se totiž prokoušeme slupkou nechápavého šoku, jde tu mimochodem o konec světa, přicházejí díky naprosto dementním dialogům salvy smíchu, které si tvůrci zřejmě nepřáli. Nevím, zda-li má divák zapotřebí, aby se v roce 2008 točily tak neuvěřitelné výplachy. A pozor!! Závěr korunuje napínavý porod, který vlastně všechno zachrání.. Ostatně, porod to byl celých 80 minut!! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jako neberte tu hvězdičku nijak směrodatně, pořád je to šílenej maglajz, ale když to porovnám s ostatníma asylumáckejma prasárnama, tak tohle je o trochu lepší. Chci říct, nebyl jsem nucenej si při každý druhý scéně zalepovat oči kobercovkou nebo si šílenou nudou uhryzat půlku prstů na ruce. Příběh dementní je, to si musíme přiznat a neustále kecy o osudu nebo o Bohu, to mi vždycky začal bubínek rezonovat a kladívko namlátilo kovadlince o stošest. Logika se samozřejmě válela celou dobu někde na Hawaji, koktejlík s paraplíčkem to jistil. Postavy seriálové, hudební doprovod přestřelený, ale občas náznak atmosféry, i když fakt jen malinkej. Subjektivně 10%, ale tu hvězdičku tam nechám... uvidíme, co si pro mě studio nachystalo příště, blíží se totiž Alien vs Hunter... ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli něco opravdu nesnáším, tak to jsou katastrofické filmy. Většina z nich je naprosto o ničem. Pouze se nás snaží vystrašit banda neznámých herců, kteří vřeští o sto šest. Zajímavé téma se v tomto případě dalo využít, ale všichni se na to vybodli, smíchali tam pár klišé a hurá s tim na video. Není to první ani poslední případ. Bohužel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama