Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drogového dealera Sváťu kdosi neznámý přepadl doma, zbil, spoutal a udusil ho igelitovým pytlíkem přivázaným na hlavu. Zároveň se ztratilo půl miliónu, který kromě policie hledají i Sváťovi "nadřízení". Policistům se podaří zadržet několik podezřelých a dealerů, vyslýchají i Helenu Lomnickou, kterou kvůli Sváťovi kdysi vyhodili ze zaměstnání, ale žádná ze stop nikam nevede... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku epizody hraje Oliver (Marek Taclík) na počítači a vyzývá Tomáše (David Švehlík), aby se připojil k němu na server a pomohl mu proti ostatním hráčům. Jenže podle zvuků a záběrů hry se jedná o hru „Call of Duty: Modern Warfare“ – singleplayer (hru pro jednoho hráče), úvodní intro misi, kde máte za úkol jen sestřelovat terče. Takže žádné připojování ani pomoc není možná. (Thommy91)
  • Spoiler: Případ končí beznadějí policie, kdy mladší z bratrů vezme vraždu na sebe, protože ví, že nemůže být odsouzen. Jenže takhle snadné by to pachatel neměl, stačí totiž nařídit policejní rekonstrukci, při které viník musí detailně předvést, jak čin spáchal. (sator)

Reklama

Reklama