Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena je nalezena otrávená v laboratoři vědeckého ústavu. Šlo o zdejší vědeckou "hvězdu", o níž se ucházeli bývalý i současný ředitel. Ti dva se pochopitelně nemají rádi. Zdejší atmosféra je dosti bizarní, plná osobních nenávistí. Zabíjela ošetřovatelka pokusných myší, nebo někdo z blízkých otrávené vědkyně? Tomášovi se líbí Lída a on jí také, jiskří to mezi nimi. Lída před Tomášem něco tají. Nejde jen o migrénu, kterou Lída občas trpí. K té se Tomášovi nakonec přizná a Tomáš ji prostřednictvím svého otce bývalého patologa kriminálky MUDr. Benkovského pomůže. Lída ale skrývá i něco jiného ze své minulosti. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda jedem v ústavu si žádá rychlé vyřešení, ale ono to tak lehce nepůjde. Podezřelých je mnoho, motiv mají všichni, většina se chová divně. Ale naše parta to zase zvládne. Průměr. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ výborný, ale bohužel mám pocit, že se z Kriminálky Anděl vyklubala Ordinace v růžové zahradě. Dějová linka Tomáše a Lídy je vyloženě stupidní, celkově mi postava Jany Pidrmanové vůbec nesedla a přijde mi jako pěst na oko. Navíc polovina epizody se zase točí jenom kolem ní, případ je oficiálně až na druhé koleji. V porovnání s tím mi nějak zázračně přestává vadit i Zlata Adamovská a to už je co říct. ()

Reklama

Reklama