Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Smok 

všechny recenze uživatele

Ashton prekvapivo nehrá žiadneho káčera, ale zmoknuté kura pred obchodom s rýchlym občerstvením. S ľahkosťou divákovi ukáže, že vzájomné objatia vie rozohrať aj s vyššími ročníkmi ako je jeho Demi a ten románik so staršou Lindou (Michelle Pfeiffer) mu divák zožerie. Ovšem to je tak asi všetko, ostatok vyfučí rýchlo z hlavy. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

A PERSONAL EFFECT TO ME: toto bol veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi SLABÝ FILM. Chudák A.Kutcher, chce to fakt konečne rolu, v ktorej bude mať čo hrať, tu bol bohužiaľ (vlastnými slovami) "a fucking chicken". Nedá sa vedľa seba LEN TAK postaviť podobnými tragédiami poznamenané postavy a čakať, že to citovo zafunguje. Extrémny smútok zo straty milovanej osoby sa na diváka neprenesie tým, že sa o postave stále hovorí, chce to i trocha scenáristickej a dramaturgickej logiky - sledovať viacej život okolo seba (a viacej filmov). A tak ako jediné, čo u mňa zafungovalo bolo - POZOR SPOILER (úplne prvý, ktorý som kedy použil) - keď Linda po druhej spoločnej svadbe skočí po Walterovi a rozdajú si to v telocvični. Tu som fakt uveril, že to stálo za to! ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem romantiku, dostal jsem nečekaně krásný drama. Do filmu mě dostaly už první minuty a až do konce jsem vydržel skoro se zatajeným dechem (půlhodinu nuceného přerušení nechme stranou); myslím, že ta klidná podmanivost vážných věcí a jejich dokonalé ztvárnění je to, čím mě ten film tolik dostal. A jak to bývá zvykem, smysl toho všeho si musí každý domyslet sám, a to by bylo tak na šestou hvězdičku z pěti; v tomhle filmu nebyla žádná postava, která by se ke mně něčím nepřipoutala a to dokáží jen opravdu supr příběhy. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Bohužel přespříliš dějových podivností a náhod. Jinak je to celkem milý film, poklidné drama, kde se opravdu hezky kouká na Michelle Pfeiffer, která asi nezklame nikdy. Sluší jí to moc. Vlastně jsem celý film sledoval jen kvůli ní a obě hvězdy jsou tedy určeny pouze pro tuto dámu. Jinak výběr herců, až na pár výjimek (Kathy Bates), nebyl úplně šťastný. Asi to jako celek brzy vyšumí z hlavy. ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Nevím vlastně, co pořádně napsat, ale pro mě určitě silné téma. A dobře zpracované. Taky jsem nahlédla do některých komentářů zde a je zvláštní - ale přitom vůbec ne -, jak je optika každého z nás jiná. A tak to má být. Někdy se sejdeme, jindy vůbec... Za sebe musím ovšem říct, že ačkoliv je zde, co se týče Ashtona Kutchera, snad většina komentářů kritických, tak já jsem jím byla překvapená mile. A věřila jsem mu to. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)

Reklama

Reklama