foto

Keith Dallas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Woody Woodpecker
2016 A Heavenly Christmas (TV film)
2013 Forever 16 (TV film)
2012 Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
2011 Normal (TV film)
Pako mých snů (TV film)
2010 Marmaduk
2009 Vzájemná objetí
2008 Control Alt Delete
2007 Jako zamlada
2006 Hadi v letadle
Nezvratný osud 3
2005 Chasing Christmas (TV film)
Nezbedové (TV film)
Sesterstvo putovních kalhot
Škola života (TV film)
Zpátky do školy
2004 Jízda na střele
2003 Dvojí život Billa Goodmana (TV film)
Mužská záležitost
Prokletí (TV film)
2002 Jsem agent
Sniper
The Stickup
2001 Řekni, že to tak není
Till Dad Do Us Part (TV film)
2000 Romeo musí zemřít
Trixie
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)

TV seriály

2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
Imaginary Mary (TV seriál)
In a World Where Worlds Collide (E05)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
2013 Darebák (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Split Second (S02E02)
Second Chances (S02E01)
2012 Continuum (TV seriál)
Wasting Time (S01E03)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Změna je život (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace