foto

Keith Dallas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Woody Woodpecker
2016 A Heavenly Christmas (TV film)
2013 Forever 16 (TV film)
2012 Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
2011 Normal (TV film)
Pako mých snů (TV film)
2010 Marmaduk
2009 Vzájemná objetí
2008 Control Alt Delete
2007 Jako zamlada
2006 Hadi v letadle
Nezvratný osud 3
2005 Chasing Christmas (TV film)
Nezbedové (TV film)
Sesterstvo putovních kalhot
Zpátky do školy
Škola života (TV film)
2004 Jízda na střele
2003 Dvojí život Billa Goodmana (TV film)
Mužská záležitost
Prokletí (TV film)
2002 Jsem agent
Sniper
The Stickup
2001 Till Dad Do Us Part (TV film)
Řekni, že to tak není
2000 Romeo musí zemřít
Trixie
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
American Dreamer (S04E19)
2018 Colony (TV seriál)
The Big Empty (S03E09)
Lazarus (S03E08)
Supergirl (TV seriál)
Parasite Lost (S04E05)
Fallout (S04E02)
2017 Imaginary Mary (TV seriál)
In a World Where Worlds Collide (E05)
Somewhere Between (TV seriál)
Into the Fire (E05)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
Haters Back Off (TV seriál)
makeen the news (S02E06)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
2013 Darebák (TV seriál)
Killing Grace (S01E10)
Chasing the Dragon (S01E09)
The Second Amendment (S01E06)
další epizody (7)
Continuum (TV seriál)
Split Second (S02E02)
Second Chances (S02E01)
2012 Continuum (TV seriál)
Wasting Time (S01E03)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Změna je život (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Kladivo bohů (S05E19)
2007 Smallville (TV seriál)
Detektivní příběh (S06E20)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Žena hledá mrtvého manžela, kuřáci ano, zvířata ne (S01E04)
Krevní pouta (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky