Reklama

Reklama

Když je na Silvestra zavražděn Ryan Chambers, stává se hlavní podezřelou Valerie Maasová, zbožná žena v domácnosti, která zjišťuje, že její manžel vedl po mnoho let dvojí život. Její vnitřní síla a víra jí pomáhá překonat krizi i ve chvíli, kdy se zdá, že zrada jejího manžela zničí vše, co kdy znali. (Canal+)

Recenze (4)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Co je horší než americká kravina? Afroamerická kravina... Co je horší než bílá snobárna a šosáctví? Černá snobárna a šosáctví... . . . Otravná telefilmařina, hra na krimithriller, spousta keců o ničem, do toho trošku toho evangelikníkování a halelůjování, béčkové všechno a šmytec a kulový... °-/ - - - - - (Poprvé tak nějak ze zvědavosti sledováno /žel s všechnu tu bídu umocňujícím otravným televizáckým dabingem/ 12.5.2011 na tv barrandov, hodnocení 10., komentář zde jako druhý - 12.5.2011) ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film, který nepřekvapí, ale ani neurazí. Herecké výkony jsou v normálu, jelikož ani nebyl dostatek prostoru ukázat, co v nich je. Ovšem některé objevy jsou více, než k zaražení a rozhodně to diváka nutí se dál dívat, protože neví, co ho ještě může čekat. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ach jo nega nepřesvědčila, i když film nabízí známe tváře tak to není žádna výhra, příběh je nudný prostě celý film se řešil hovna. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama