Reklama

Reklama

Nic netušící mladý pár si vezme do svého domu sympatickou podnájemnici. Ale soužití se brzy promění v peklo... (oficiální text distributora)

Recenze (16)

castor 

všechny recenze uživatele

Sešroubovaný blábol, který si chce vzít ze svých předobrazů mnohem více, než je schopen po všech stránkách (režijně, scénáristicky, herecky) utáhnout. Holt, někdy jsou noci dlouhé a i předvídatelné nic přijde v tu ránu vhod!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ježiš co tohle bylo?Film kde si někdo vezme domu nějakou krávu která se pak nechce vystěhovat?První hodina nuda, kde jsem nevěděl co kdo dělá a kdo koho podvádí, a zbylá půlhodina která měla všechno vysvětlit málem uspala. Unylá kravina která prostě nemůže nikoho zaujmout. Snad jen sexy herečka která ale nic neukáže. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rádoby psychologický thriller, který si ovšem moc nepotykal s navozením té správné atmosféry. Herecké výkony sice nejsou z nejhorších, ale slabý a dost nudný scénář dokázal udělat své. Ke konci filmu nastalo mírné zlepšení, ale to už nedokázalo zachránit ani průměrné hodnocení. Navíc pochybuji, že by někdo nabídl takový luxusní baráček někomu, kdo nemá skoro ani vindru. V Americe možná ano, kdo ví… ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony slušné, ale děj až nechutně předvídatelný. Žádné napětí a ještě jsem se stihla nudit víc, než je zdrávo. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Tak v tomto případě to mohlo být lepší, totiž, rutinérská režie a docela slušné herecké výkony - pro takovéto béčko by ta režie i herci byly dostatečné a mohlo to dostat 2* možná i 3*, ovšem velmi to kazí scénář, přeplněný všemi možnými klišé a navíc ještě celkem předvídatelný, takže bohužel, ale jen 1* (další klady jsou snad jen krátká stopáž a celkové nenudící tempo). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Námět neni špatný bohužel zpracování pokulhává a je tam i dost vaty nicméně na odpad to není viděl jsem daleko horší thrillery. ()

rudess 

všechny recenze uživatele

Typické americké klišé... Mladý párik k sebe nasťahuje príjemne vyzerajúcu nájomníčku, potom to rýchlo oľutuje a... začína sa boj... tá sa totiž zmení na hnusnú harpiu, všetkých dookola najprv otravuje, potom pretiahne, potom povraždí, nakoniec rukami milujúcej manželky - hrdinky zomrie aj ona...a to všetko skončí krásnym americkým happyendom, v ktorom každý každému odpustí...jednu hviezdičku dávam len za Nicole de Boer... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem spousty horších filmů. To jen tak na okraj k těm 20%, které film momentálně má. Příběh nenabízí vůbec nic objevného. Z podnájemnice se vyklube sexy psychopatka, která svým "domácím" dělá totální peklo a vše směřuje k tradičnímu konci, který je jasný už od začátku. Po všech stránkách průměr, který se ale dá v pohodě přežít.. 4/10 ()

22matelko odpad!

všechny recenze uživatele

strašne predvýdatelné nič by vás v tomto filme neprekvpilo. nuda nuda nuda a nakoniec sa tam vsetci postrielali alebo dobodali no proste sračka enteho rangu. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Thriller, který se točí dnes a denně. Mladý pár, který si koupí dům, a aby ho měli z čeho zaplatit přijmou do svého domu podnájemnici. Zprvu se zdá milá, poté se z ní stává nenasytná bestie, která jim dělá jen peklo. Zesměšňuje rodinu, poté přefikne Magan manžela a nakonec povraždí jejich přátelé a sousedy. Umírá, když jí hlavní hrdinka střelí do zad. Já bych za tu nevěru vypálila ještě jednu ránu do manžela, ale jak je na americký film jasné, manželka mu odpouští a všichni zase žijí šťastně až do smrti. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, ani nevím proč tomu dávám 2 hvězdy....hlavně závěr s nepromyšlenými vraždami a pokusy o vraždu byl naprosto dementní... ()

bangee 

všechny recenze uživatele

Film s neoriginálním příběhem a se snad ještě horšími dialogy, se špatnými hereckými výkony - jedinou roli jsem věřil snad jen Nicole de Boer a celkově se špatným tempem. ()

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo som to pozerala?! Asi preto, že popri robení domácich špecialít studenej kuchyne (utopenci) sa mi asi zdala utopenkyňa vo filme vhodnou kulisou... Alebo preto, lebo som si chcela overiť, že záver, ktorý som si domyslela, bude naozaj taký?! V každom prípade, nie je to žrádlo pre filmových fanúšikov. ()

Reklama

Reklama