Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro mnoho lidí kontroverzní film, kterým chce autor ukázat na nebezpečí a veškerá úskalí naší takzvané "moderní" doby, globalizace. Alex Jones nám svým osobitým stylem servíruje potenciální a v mnoha případech logikou podepřenou pravdu o tajných plánech na ovládnutí lidstva pomocí stávajícího finančního systému, stínové politiky, mediální cenzury a uměle vyvolaným strachem z terorizmu, na kterém údajně již celé roky pracují účastníci tzv. Bilderberg Group, kteří se pravidelně scházejí minimálně jednou ročně v těch nejluxusnějších hotelech a vilách světa. Konspirační teorie, nebo krutá pravda reality? (wader)

(více)

Recenze (48)

Perfo 

všechny recenze uživatele

___Answer to 1984 is 1776___v zájmu nás všech doufám, že se o těhlech lidech dozvý hromady lidí a ty budou klást otázky. A čím víc budou lidé zvídavější a budou mít pocit že jsou skutečně ovládání pány v šedém zákulisí, tím víc jim bude rozbagrován jejich píseček. A to je přesně to, co nechtějí___Dokument se může zdát jako snůška fanatický keců, ale když si na internetu dohledáte jednotlivé informace, všechny nakonec vedou do stejného bodu. Bilderberg group. Jde z toho strach___WWW.MUSTWATCH.CZ ___ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Dokument o moci, alebo "jedna baba povedala..." Pokriky my vieme kto za tým stojí a trápne rozoberanie zasadnutia tzv. najvyššej šľachty, keď zvyšok stojí vonku?! Podľa mňa by mal dokument na niečom pevnom stáť, alebo sa o to aspoň snažiť, avšak tuna to namňa takto nepôsobilo. Endgame... "začalo sa to v Texase, tak to tu aj skončíme", kričí parta starcov na "ľudovom námesti"... no proste fun. 4/10 za pár konšpiračných teórii, ktoré ma v celku zaujali... ()

Reklama

wader 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je v tom naprostá většina pravda a protože se jedná hlavně o utajované problematiky, které jsou jak se zdá, cenzurovány, je jen a jen dobře, že takové "dokumenty" vznikají a že je lidi se zájmem shlédnou, třeba i přesto, že s tím co je v těch filmech uvedeno, nesouhlasí. zdarma ho můžete shlédnout on-line na www.youtube.com nebo na www.video.google.com ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Kto iný ako Alex Jones by nám priniesol objektívnejší pohľad do našej súčasnosti a minulosti?Je na každom kam a ako ďaleko sa vo svojom bádaní po pravde dostane a čomu uverí. Pre niekoho obyčajná konšpirácia, pre iného ťažká predstava toho, ako sú naśe životy ovládané niekým ,,zhora,,.Určite odporúčam.10/10 ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Jones to bere zevrubně, ale nemůžu se zbavit pocitu, že je mi ten člověk extrémně nesympatický. A jeho časté tajtrdlíkování s megafonem je zbytečná hra na efekt. Některá témata rozsáhlého a velkolepého dokumentu jsou již známa a odjinud a bylo o nich referovalo dříve a tady se Jones nepříjemně opakuje a diváka nudí (Bilderberg Group). Ale některé části tohoto dokumentárního snímku jsou velmi zajímavé - např. ta o soukromém dálničním systému propojujícím Severní Ameriku či o politickém zneužívání eugeniky. 65 % ()

Zajímavosti (1)

  • V dokumentu je zmíněno, že vytvoření Evropské unie bylo podnětem USA, která bude pomocí OSN řídit všechny takto vzniklé unie. Ale tento fakt je milný. Nicolas Spykmen, jeden z předních anglosaských geopolitiků, předvídal následky druhé světové války, jeho strategií a americkým cílem geopolitiky bylo ponechat Německo a Japonsko jako vojenskou velmoc, zamezit spolupráci Japonska a Číny a mimo jiné právě i znemožnit vyvoření Evropské unie, jakožto silné konkurenceschopné državy, která oslabí postavení USA. (Expertt)

Reklama

Reklama