Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Lolita 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, jinak předvídatelné, velmi podobné dvojce, která se mi ale líbila asi nejméně z celé ledově ostré série. "miluju tě.. já tebe ale ne.. tak já tebe už teda taky ne.. tak teď tě asi miluju už ale.. jo? tak já tě taky miluju. tak jo. to je supr, hodíme supr figuru, vyhrajem gold a konec zvonec". Co mi to jenom připomíná? jo, aha. Ledové ostří 2.. nebo kolik vlastně.. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal minulému dílu 1*, zde musím dát odpad! a upřímně, vůbec mě to nebolí. Takto se přiživovat na kvalitním originále? Kdyby to aspoň mělo nějaký smysl, nebo lépe nějakou svoji myšlenku, ale to nee... Ještě více mě s**e, že, jak je teď moderní, nasadit tam holku, která mírami odpovídá dnešnímu idolu mladých holek a kluka, který xichtem vlastně to samé. Takže z kvalitního nápadu, který kdysi hodili tvůrci na plátna se teď stala teen-sračka pro puboše a krom vizáže "hrdinů" vlastně nejde o nic... Film na blití... ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Po výborné jedničce a ucházející dvojce je trojka tragicky nepovedená. Nudná, prázdná, bez jiskry. Potřetí stejný mustr, navíc naroubovaný násilně a neumětelsky, už prostě nemůže nic nabídnout, zejména když ve scénáři není jediný nápad, v obsazení není jediná osobnost, která by dokázala upoutat a ani toho bruslení už není tolik. Navíc, když se nějaké objeví, je naprosto bez šťávy. Raději než tohle, je lepší si znovu pustit jedničku z roku 1992. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako vytvoriť pokračovanie Ľedové ostří ??? Zobrať hlavnú líniu filmu jednotky, pridať riadnu dávku cukru, angažovať dákych hercov - najlepšie s peknou tváričkou, riadne to premiešať a na svete je Ledové ostří 3. Avšak kto má rád filmy zo sveta športu ( a najmä ľadu), za katastrofu to považovať nebude. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +dobře zvolený hudební doprovod, příjemná hlavní dvojice a dobře fungující chemie mezi nimi, příběh, závěr -tak trochu naivní a jednoduché, pro mě spíš neznámí herci/// Pohádka. Ale příjemně se na ni dívá. Je zábavná, romantická, trošku napínavá. Hlavní představitelka Francia Raisa mě upoutala, přesto že to je první film kde jsem si jí všiml. Docela se těším na pokračování a rád bych si zopakoval i předešlé film, které už jsem viděl docela dávno./// Celkem 74%/// PS: Nova Spoileruje!!! Je to děs když vám po skončení filmů ukáže ukázku na nové pokračování ve kterém hlavní postava už není s tou do které se tak šťastně zamiloval(a) ale je s někým jiným. Navíc to Novácké useknutí titulků je taky hnus. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama