Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako vytvoriť pokračovanie Ľedové ostří ??? Zobrať hlavnú líniu filmu jednotky, pridať riadnu dávku cukru, angažovať dákych hercov - najlepšie s peknou tváričkou, riadne to premiešať a na svete je Ledové ostří 3. Avšak kto má rád filmy zo sveta športu ( a najmä ľadu), za katastrofu to považovať nebude. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, jinak předvídatelné, velmi podobné dvojce, která se mi ale líbila asi nejméně z celé ledově ostré série. "miluju tě.. já tebe ale ne.. tak já tebe už teda taky ne.. tak teď tě asi miluju už ale.. jo? tak já tě taky miluju. tak jo. to je supr, hodíme supr figuru, vyhrajem gold a konec zvonec". Co mi to jenom připomíná? jo, aha. Ledové ostří 2.. nebo kolik vlastně.. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Po výborné jedničce a ucházející dvojce je trojka tragicky nepovedená. Nudná, prázdná, bez jiskry. Potřetí stejný mustr, navíc naroubovaný násilně a neumětelsky, už prostě nemůže nic nabídnout, zejména když ve scénáři není jediný nápad, v obsazení není jediná osobnost, která by dokázala upoutat a ani toho bruslení už není tolik. Navíc, když se nějaké objeví, je naprosto bez šťávy. Raději než tohle, je lepší si znovu pustit jedničku z roku 1992. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla okleštěná jednička, trojka je okleštěná dvojka, zajímalo by mě, co mě čeká ve čtvrtém díle. Splněný sen je přesně na to stejný brdo, jako předchozí díly, jen tady se role obrátily a za tu tvrdou je hokejistka, která je tak o 500% méně krásná než Christy Romano (za vyzrazení jejího smutného osudu bych vraždil, ve dvojce jsem jim to přál celkem). Méně bruslení, méně snesitelné romantiky, více prkenných nesympatických herců. ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak zbytečný film, že zbytečnějšího snad není. Naprosto věrná kopie jedničky (alespoň v druhé půli), i s úplně stejnou závěrečnou scénou s dokonce totožnými kecy. Rozdíl je jedině v tom, že tentokrát se role obrátily a místo hokejisty tu máme hokejistku a tím zkušeným je muž. Respektive roztomilý mladíček. Ten už vůbec není tak protivný a rozmazlený, jako byla Katie v prvním Ledovém ostří, a od začátku má se svou náhradní partnerkou milý vztah. Což je sice roztomilé, ale bohužel hlavně kvůli tomu ztrácí děj šťávu a vtip. Zajímavý nebo nějaký neotřepaný příběh tu také nenajdeme, tudíž filmu zbývá už jenom to krásné bruslení. Které je taky trochu přitažené za vlasy, když ho člověk porovná s reálnými prvky v soutěžích. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama