Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako vytvoriť pokračovanie Ľedové ostří ??? Zobrať hlavnú líniu filmu jednotky, pridať riadnu dávku cukru, angažovať dákych hercov - najlepšie s peknou tváričkou, riadne to premiešať a na svete je Ledové ostří 3. Avšak kto má rád filmy zo sveta športu ( a najmä ľadu), za katastrofu to považovať nebude. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S Ledovým ostřím se nám trochu roztrhl pytel. Na světě je dokonce už i čtyřka.. Ale o krok zpět – trojka těží ze stejného postupu jako druhý díl.. žádná invence, jen snaha být ještě modernější a bližší cílové skupině. Naivně cukrkandlový pohled na jeden po všech stránkách dost náročný sport (viditelní dubléři, samotný trénink, opět nové prvky v závěrečné jízdě) v typickém americkém polotovaru se scénářem vznikajícím na koleně, nicméně příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí znovu jakž takž funguje, a tak nějak to klouže po povrchu až do finále. Navíc je tu znovu i Christy Carlson Romano, takže budu mírný!! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle si nasaď! Nebudu vysvětlovat tvojí mámě, proč máš obličej dozadu." Já tedy krasobruslení moc nemusím, ale jakmile se kolem zubatých bruslí mihne jméno Dorsey, tak se tomu nevyhýbám. Sice je to jen třetí variace na totéž, vrcholy a pády se střídají ve stále stejném rytmu, ale mě to baví. Zásluhu na tom má především amatérská hokejistka Alejadra Delgado, protože ona je přesně tou, která by mě mohla donutit oholit si nohy a vyrazit tajtrlíkovat na led. Teď mě napadá, že jsem to přehnal, protože k tomu by mě nedonutila ani ona, ale přesto se mi na to docela slušně koukalo. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nesnáším tyhle americké polotovary. Kdy se naprosto kašle na kvalitu. Hlavní je akorát to, zda film vydělá či ne a ať je to sebevětší kravina, tak se připravují pokračování. V nich jsou pak horší herci, scénář i vše ostatní a stejně si to ksakru na sebe vydělá. Jednu hvězdičku dávám za občasné pěkné záběry z krasobruslení. ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak zbytečný film, že zbytečnějšího snad není. Naprosto věrná kopie jedničky (alespoň v druhé půli), i s úplně stejnou závěrečnou scénou s dokonce totožnými kecy. Rozdíl je jedině v tom, že tentokrát se role obrátily a místo hokejisty tu máme hokejistku a tím zkušeným je muž. Respektive roztomilý mladíček. Ten už vůbec není tak protivný a rozmazlený, jako byla Katie v prvním Ledovém ostří, a od začátku má se svou náhradní partnerkou milý vztah. Což je sice roztomilé, ale bohužel hlavně kvůli tomu ztrácí děj šťávu a vtip. Zajímavý nebo nějaký neotřepaný příběh tu také nenajdeme, tudíž filmu zbývá už jenom to krásné bruslení. Které je taky trochu přitažené za vlasy, když ho člověk porovná s reálnými prvky v soutěžích. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama