Reklama

Reklama

Strašáci

Trailer

Mladý pár (James Marsden a Kate Bosworth) se stěhuje do malebného jižanského městečka. Dokonalé místo se ale brzy mění v peklo, když na povrch začnou vyplouvat temná tajemství a smrtící vášně. Dvojice se stává terčem několika místních zvrhlíků vedených bezcitným Charliem (Alexander Skarsgård – TV seriál “Pravá krev”) a oba musí přežít noc plnou útrap a nekonečného krveprolití. Zachrání se pouze v případě, že budou ještě surovější než jejich nelítostní trýznitelé. Ve vedlejší roli se představuje na Cenu Akademie® dvakrát nominovaný James Woods (Nejlepší herec – Salvador, 1986 a nejlepší herec ve vedlejší roli – Duch minulosti, 1996). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

At first I was like... hahaha, výbornej vtípek s pěšcem, super kost Kate Bosworth, víc než fajn první polovina a mini role pro Shanea z Shieldu. But then! Ještě nikdo nikdy nezahrál svého dementa tak strašně jako tady Dominic Purcell, druhá polovina absolutně ztrácí na síle a film se vyhrotí z ničeho. Zbytečný film, zbytečné násilí. 5/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečný a bezkrevný remake, který starýmu dobrýmu Samovi nesahá ani po kotníky. Atmosféru zapadákova zde nefunguje stejně jako vztahy a interakce mezi postavami, které jsou všechny do jednoho nesympatické a to i ty, co by sympatické být měly. Marsden se Skarsgardem se to celé snaží nějak uhrát, ale nemají bohužel moc co hrát, jelikož první z nich má popis postavy ,,hodnej ale blbej" a ten druhý pro změnu jenom ,,zlej, tupej a nadrženej". Kate Bosworth se zde navíc opět snaží všechny marně přesvědčit, že je hezká a James Woods tu vypadá jak po třech infarktech. Takže pro příště nechte Samova díla radši spát, když k nim nemáte co nového říci. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré, čo sa obsadenia týka. Alexander Skarsgard navonok slušňák má jednoznečne fyzicky navrch nad Jamesom Marsdenom, Kate Bosworth sa predvádza ostošesť a ide jej to dobre a James Woods akoby život prežil za barovým pultom. Typovo slušný James Marsden jasne zaostáva za Dustinom Hoffmanom a Dominic Purcell i keď disponuje dementným pohľadom a robustnosťou, je dosť problém uveriť mu retarda. Na svoje herecké (ne)kvality skrátka nedostal dostatočný priestor. Na film sa veľmi dobre pozerá, je natočený slušne. V jadre však začne byť mierne nezáživným a už scéna s mačkou naznačí ako Rod Lurie dobačuje na koniec. Bohužiaľ bez väčšieho vzrušenia. Scéna znásilnenie nestojí ani za zmienku a dobíjanie domu nie je jednou napínavou scénou ako to dokázal Peckinpah. Má skratka len dva momenty pri ktorých ma strhlo. Inak prevedenie do dnešnej doby je adekvátne, s filmom však bude spokojný len nenáročný divák nemajúci o Peckinpahovej pecke ani páru spoločne s fanklubom Kate Bosworth. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem zatím neviděl, Fri os fra det onde mě příliš nezaujalo, ale pořád je to lepší než toto. Zavedení do děje bylo fajn, sice nic extra, ale docela mě to nabudilo na poslední třetinu filmu. Ovšem od fotbalového zápasu to šlo všechno z kopce, nějaká logika vzala za svý, počínání postav radši ani nekomentovat. A taky nechápu, jak může drsňák Purcell dostat takovou roli. 45% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1971 natočil režisér Sam Peckinpah film "Straw Dogs". Je to soft exploitation, ktorý pojednáva o konfrontácii humanistu, intelektuála a pacifistu s bandou násilníckych dedinských buranov. Počul som veľa chvály na tento titul, ale keď som si ho pozrel nebol som z neho nijak zvlášť nadšený. Nebolo to špatné, ale nesplnilo to moje očakávania. Zdalo sa mi to prestarnuté a málo ostré. Teraz sa mi dostal do rúk remake tohto filmu z roku 2011. No a musím skonštatovať, že sa mi videl zaujímavejší ako toľko ospevovaný originál. *** ()

Galerie (59)

Zajímavosti (6)

  • Slavná fráze z původní verze "vůči tomuto domu násilí nestrpím" se ve verzi, promítané v kinech, neobjevuje. (Conspi)
  • Producentovi Rodu Lurieumu se dostalo požehnání Dustina Hoffmana, původního představitele hlavní role. (Conspi)

Související novinky

Alexander Skarsgård jako vikingský mstitel

Alexander Skarsgård jako vikingský mstitel

15.07.2011

Byl by asi hřích, kdyby mu dříve nebo později taková role nespadla do klína. Stellanův syn a hvězda seriálu Pravá krev se ze všech sil snaží rozběhnout filmovou kariéru. Po Melancholii, remaku Straw… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Strašáci nanovo

Strašáci nanovo

24.04.2009

James „Cyclops“ Marsden se vyřádil v několika komediích (a v každé předvedl, že má pro tenhle žánr opravdu talent), ale teď zkusí něco drsnějšího. Nejdřív jej uvidíme v hororu Richarda Kellyho The… (více)

Reklama

Reklama