Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Za takové cákance krve by se nemuseli tvůrci stydět ani v Bladeovi. Scott Adkins není žádný herec a tak se divák jen velice těžko může soustředit i na něco jiného než na jeho vypracované tělo a na souboje, kde krev opravdu caká jako z vola. Pochvalu si zaslouží nápaditá kamera. Příběh je dost o ničem a myslím že psaní scénáře zabralo asi tak 2 dny. Vyskytuje se tady nějaká tajná organizace ale ta je záhy nakonec zlikvidována. Jsem ještě zvědavý na paralelní film Ninja Assassin. Ale moc velké naděje do něj nevkládám. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak. Hodně bojů je docela stupidních - ninja dostává nakládačku od dvou "obyčejných" chlápků, a pak zmlátí v poho celou bandu stejně "obyčejných" chlápků. Stejně tak s těmi zbraněmi - sem tam někdo střílí, ale pak přestane střílet a jde s tyčí - divné. Ale je tam docela dost bitek, honiček, ale bohužel málo ninja triků. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby Celosvetovo $194,139▐ ten rozpočet je v tejto akčnej béčkovine cítiť, akcia v pohode prehľadná v tomto smere je na čo pozerať, príbeh jednoduchý a pomste a nedocení, občas aj mierne pritiahnutý za vlasy ale tak to už v takýchto prípadoch býva, herci v rámci možností újdu, ak by režisér bol o trošku zručnejší mohla to byť delikatesa ale aj tak nečakane spokojnosť /50%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Viz ninja Adrian. Prkennost hercu ve vsech rolich je ukazkova, stejne jako snaha scenare jit rychle na vec a odbyt postavy cernobilymi motivacemi. Jenze bez toho nanosu nostalgie, se kterym i dnes sledujeme osmdesatkove a devadesatkove filmy to nejak nefunguje. A jakkoliv Scott Adkins predvadi mnohem vetsi magii nez sveho casu David Dudikoff, uz jsme - bohuzel - trochu chytrejsi a dospelejsi. Nicmene porad nejak doufam, ze ta dnesni mladez (12-13) mu to sezere i s navijakem, at uz pujde o Ninju nebo treba Tournament. Skoro se mi chce dat extra hvezdicku za to, ze tohle existuje bok po boku seagalovek, lundgrenovek a vandammovek. Ukazuje se totiz, ze to jde. Za male penize, s malymi ambicemi, ale velkym srdcem. A ted me omluvte, jdu si pustit Ninja Commando. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Totalne debilni becko, u kteryho jsem si myslel, ze musi bejt od rusaku (hraji tam nejaky Donkov, Asenov, Dimitrov. Sotirov atd), ale neni! Od pocatku je pribeh jasne danej a vicemene zbytecnej, je to jenom o ninja bitkach a je to docela prdel. CGI je prumerny, ale nedosahuje (ne)kvalit pulnocnich hororu na Prima Cool, herci jsou spatny a dej nesmyslnej - sektari vyskakujou odevsad jak v arkadovy mlaticce z 90. let, ale proste je to vsechno jedno. Bavilo me, ze behem bitek to kupovali i nevinny civilisti, coz se moc casto nevida. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama